Kistelek Koronavírus

Kisteleken is kimutatták a koronavírus fertőzést

Kisteleken is kimutatták a koronavírus fertőzést, fokozottabb figyelemre, felelős és következetes magatartásra, a járványügyi szabályok betartására kér a település polgármestere a járvány tovább-terjedésének fékezése, megakadályozása érdekében – írta a kistelekjaras.hu.

Tisztelt Kisteleki Lakosok!

Mint Önök előtt is ismeretes mind a világban, mind a környező országokban, mind országosan, de immáron Kisteleken is fokozódik a koronavírussal kapcsolatos járványhelyzet.

Tájékoztatom a Kistelekieket, hogy minimális mértékben (egy-két esetben) ugyan, de településünkön is kimutatták a koronavírus fertőzést, ami fokozottabb óvatosságra int mindannyiunkat. Félni nem kell, de kellő óvatossággal és felelősségteljes magatartással kell mostantól átszervezni ismételten életünket, kerülve a nem feltétlenül indokolt, elsősorban közösségi zárt térben történő találkozásokat, programokat.

Önkormányzatunk, a Polgármesteri Hivatal is fokozott figyelmet fordít 2020. szeptember 07-étől, hétfőtől a korlátozott ügyfélfogadási idő és metodika betartására, a fertőtlenítésre a következők szerint:

A POLGÁRMESTERI HIVATAL ÜGYFÉLFOGADÁSI rendje:

Minden héten egyszeri időtartamban:

8.00-12.00 óra között, SZERDAI napon.

A megfelelő higiéniás szabályok betartásával – kézfertőtlenítés után – lehet személyenkénti beléptetéssel, maszk használat mellett ügyet intézni a hivatalban.

Ezen szabályok betartását és a szükséges korlátozásokat rendeltem el az összes önkormányzati intézményünkben is a mai napon.

Mindennek szellemében kérem a KISTELEKI POLGÁROKat, hogy mind inkább fokozottabban ügyeljünk egymásra, tartsuk be a járványügyi szabályokat, kiemelten figyeljünk a maszkhasználatra még azon esetekben, zárt közösségi terekben is, ahol ez jogszabályi rendelkezés alapján nem kötelező. Tartsuk be az egymás közötti 1-1,5 méteres távolságot. Fokozottan vigyázzunk az idősebb polgártársainkra, szeretteinkre.

Kérem, hogy mindenki vegye komolyan, felelős és következetes magatartással tartsa be a járványügyi védekezéssel kapcsolatos szabályokat, előírásokat, ajánlásokat, a saját, embertársaink és a járvány tovább-terjedésének fékezése, megakadályozása érdekében.  

Kistelek, 2020. szeptember 04.

Nagy Sándor s.k.
polgármester

Fotó: wikipedia.hu



- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Tervezett ütemben halad a kisteleki tortilla-gyár építése

Szabó Viktor

A Kárpátalján árván maradt gyerekeknek gyűjtenek Kisteleken

Szabó Viktor

Vadonatúj lombszívó segíti az őszi munkákat Kisteleken

Szabó Viktor

Kistelek polgármestere: nem épül akkumulátorgyár!

Szabó Viktor

Új hűtőládát kapott a gyepmesteri telep Kisteleken

Szabó Viktor

A 12 éves kisteleki Béres Kata az ország lejobb görkorisa

Szabó Viktor

Kutyákkal együtt indult a IV. Kistelek-Ópusztaszer Éjszakai Gyalogtúra

Szabó Viktor

Földrengés volt Kistelek közelében!

Szabó Viktor

Új benzinkút épül Kisteleken

Szabó Viktor