Kult

Ingyen nézhető a neten az HBO legújabb dobásának első része

Nem túl gyakori az efféle, így talán érdemes megemlíteni, hogy az HBO (minden bizonnyal) promóciós célból elérhetővé tette új sorozatának, a Lovecraft Countrynak az első részét a YouTube-on – ráadásul nem csak az amerikai, hanem a magyar is, így bárki megnézheti a debütálást magyar felirattal.

Az akciózás természetesen nem annak köszönhető, hogy a sorozat ne lenne sikeres, hiszen, mint kiderül a csatorna közleményéből, a Misha Green, J. J. Abrams és Jordan Peele producer trió alkotása a premier hetében olyan sorozatokat utasított maga mögé nézettségben az HBO GO-n, mint a korábbi havi legsikeresebb Kvíz vagy a Perry Mason. Sőt, a széria nem csak nézettségben volt kiemelkedő, hanem a legjobb sales driver lett a sorozatok között. És azok, akik korábban lemondták az HBO GO előfizetésüket, többen is emiatt a sorozat miatt visszatértek az HBO online videótárához.

Forrás: HBO

- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

A nomádok földje kapta a legjobb film Oscarját

cs3_admin

Egy hős hajóorvos példája

cs3_admin

A Nagyhét üzenete

cs3_admin

Újabb három Trónok harca-előzménysorozat készül

cs3_admin

Ön tud káromkodni angolul – Nicolas Cage-től megtanulhatja

cs3_admin

Egyezségre jutottak a kutatók: 14 milliárd éves az univerzum

cs3_admin

Digitális megjelenésre és díjátadóra is készül a Turbo zenekar

cs3_admin

David Hasselhoff visszatért, ezúttal egy rockzenével (video)

cs3_admin

Harrison Ford ötödször is eljátssza Indiana Jonest

cs3_admin

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább