Kult

Ingyen nézhető a neten az HBO legújabb dobásának első része

Nem túl gyakori az efféle, így talán érdemes megemlíteni, hogy az HBO (minden bizonnyal) promóciós célból elérhetővé tette új sorozatának, a Lovecraft Countrynak az első részét a YouTube-on – ráadásul nem csak az amerikai, hanem a magyar is, így bárki megnézheti a debütálást magyar felirattal.

Az akciózás természetesen nem annak köszönhető, hogy a sorozat ne lenne sikeres, hiszen, mint kiderül a csatorna közleményéből, a Misha Green, J. J. Abrams és Jordan Peele producer trió alkotása a premier hetében olyan sorozatokat utasított maga mögé nézettségben az HBO GO-n, mint a korábbi havi legsikeresebb Kvíz vagy a Perry Mason. Sőt, a széria nem csak nézettségben volt kiemelkedő, hanem a legjobb sales driver lett a sorozatok között. És azok, akik korábban lemondták az HBO GO előfizetésüket, többen is emiatt a sorozat miatt visszatértek az HBO online videótárához.

Forrás: HBO

– Hirdetés –

Hasonló bejegyzések

Olvasóink írták: Az állatok jogainak egyetemes nyilatkozata

cs3_admin

Matuska Szilveszter – Az első újkori magyar terrorista…

cs3_admin

Egy apáca, akire már életében szentként tekintettek

cs3_admin

Megérkezett a Wonder Woman 1984 újabb előzetese

cs3_admin

Augusztus 21-én érkezik a Netflixre a Lucifer 5. évada

cs3_admin

Minisorozatként érkezik a Netflixre A martfűi rém

cs3_admin

Három szuperprodukciójának premierjét is elhalasztja a Disney

cs3_admin

Ennio Morricone hétfő hajnalban elhunyt

cs3_admin

Athéné: Színházat a városnak!

Sipos Kitti

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább