Vélemény

Hámori Tamás: Két téma

Adócsökkentés, adóelengedés, halasztás, munkahelymegőrző támogatás, stb… eddig jóval több mint kétszázezer emberen segítettek. Most a DK szóvivő közölte, a kormány “nem tett semmit”. Hát persze. Ugyanők terjesztik, hogy hú de megnőttek a várólisták. Amelyek valójában szignifikánsan csökkentek. Miért kéne csodálkozni? Eddig is hülyének néztek mindenkit, most is. És van egy réteg, amely tényleg vevő a hazugságaikra. A többiek meg vagy elhiszik, akkor az már tiszta haszon, vagy sem.

Én csak azon gondolkodom, azok, akik inkább hisznek nyilvánvaló és azonnal ellenőrizhető hazugságoknak, és nem veszik a fáradságot, hogy utána járjanak, hogy irányítják a saját életüket? Más.

A szolnoki ellenzéki koalíció két tagja is megelégelte ami a városban a győzelmük óta történt, illetve nem történt. Ezentúl függetlenként folytatják. Ezzel a bal-lib koalíció elvesztette a többségét, megnyílt a lehetőség, hogy a fideszes polgármester és a testület valóban dolgozni tudjon. Ami nyilván jó a városnak. Jóreggelt, szép napot mindenkinek!

A teljes bejegyzést itt olvashatják: https://www.facebook.com/tamas.hamori.35

enerzol300

- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Hámori Tamás: Non avere paura

cs3_admin

Dopeman: Hallgass a Fideszre!

cs3_admin

Kovács István: A konzervatív közösség ereje nagyobb, mint gondolnánk

tk_arpad

Deák Dániel: Fidesz-győzelem Borsodban: már a főpróbán elbukott az ellenzéki összefogás

cs3_admin

Bagdy Emőke: A gyereket is toleranciára kell nevelni, viszont ezt nem óvodáskorban kell megtenni

cs3_admin

Galló Béla: Jön a Főnök

cs3_admin

Hámori Tamás: Metamorfózis

cs3_admin

Deák-Sárosi László: Azonnali rendszerváltásra van szükség a filmművészetben!

cs3_admin

Kovács Zoltán: Komolyan aggódom a német sajtószabadságért!

cs3_admin

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább