Vélemény

Hámori Tamás: Két téma

Adócsökkentés, adóelengedés, halasztás, munkahelymegőrző támogatás, stb… eddig jóval több mint kétszázezer emberen segítettek. Most a DK szóvivő közölte, a kormány “nem tett semmit”. Hát persze. Ugyanők terjesztik, hogy hú de megnőttek a várólisták. Amelyek valójában szignifikánsan csökkentek. Miért kéne csodálkozni? Eddig is hülyének néztek mindenkit, most is. És van egy réteg, amely tényleg vevő a hazugságaikra. A többiek meg vagy elhiszik, akkor az már tiszta haszon, vagy sem.

Én csak azon gondolkodom, azok, akik inkább hisznek nyilvánvaló és azonnal ellenőrizhető hazugságoknak, és nem veszik a fáradságot, hogy utána járjanak, hogy irányítják a saját életüket? Más.

A szolnoki ellenzéki koalíció két tagja is megelégelte ami a városban a győzelmük óta történt, illetve nem történt. Ezentúl függetlenként folytatják. Ezzel a bal-lib koalíció elvesztette a többségét, megnyílt a lehetőség, hogy a fideszes polgármester és a testület valóban dolgozni tudjon. Ami nyilván jó a városnak. Jóreggelt, szép napot mindenkinek!

A teljes bejegyzést itt olvashatják: https://www.facebook.com/tamas.hamori.35

– Hirdetés –

Hasonló bejegyzések

A városatyákon múlik, hogy elfogadják-e ismét a segítséget a szentesi színház érdekében

tk_arpad

Trombitás Kristóf: Kollektív őrületben utazik a baloldal

tk_arpad

Hámori Tamás: Lassan elkészül a Petőfi épületben a Tóth József Színház és Vigadó

tk_arpad

Athéné: Színházat a városnak!

Sipos Kitti

Pászti Dániel: Elmosta az áradás

cs3_admin

Szabó Dávid József: A liberális, mainstream média az ISIS kivégzésvideóihoz hasonlóan használta fel George Floyd halálát Amerika ellen

cs3_admin

Seregi Zoltán: Mi a baj a vidéki színházakkal?

cs3_admin

Vályi-Nagy István: a lakosság szerepe döntő lesz a második hullám megelőzésében

cs3_admin

Vágvölgyi Gergely: Célkeresztben a Szent Korona: a Pride lételeme a provokáció

cs3_admin

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább