Csongrád

Hétfőn nyitnak a csongrádi óvodák

Bedő Tamás, Csongrád polgármestere a csütörtöki sajtótájékoztatóján jelentette be, hogy május 25-én (hétfőn) az egészségügyi veszélyhelyzet előtti megszokott rendben nyitnak ki a város óvodái és bölcsődéi.

Jelenleg is már Csongrád minden óvodája és bölcsődéje nyitva van, de eddig még ügyeleti rendszerben fogadták a gyermekeket.

Hétfőtől a város minden óvodája teljes üzemben működik, az összes óvoda minden csoportja az engedélyezett csoportlétszámmal fog üzemelni, az érvényben lévő veszélyhelyzetre való tekintettel a fokozott tisztálkodási, fertőtlenítési szabályokat betartva.

A szülőknek május 22-én 12 óráig kell jelezni az intézmények felé a szándékukat, hogy kívánják-e vinni a gyermeküket az óvodákba, amely az étkezés biztosítása miatt is fontos.

Azok a szülők, akik úgy döntenek, hogy nem kívánják még óvodába adni a gyermeküket, azoknak a veszélyhelyzet miatt még nem kell igazolniuk a hiányzásukat.

A bölcsődéknél is minden feltétel biztosított, hogy a gyermekeket fogadni tudják.

– Hirdetés –

Hasonló bejegyzések

Sajtótájékoztató Csongrádon (videóval)

cs3_admin

Kitüntető díjakról döntöttek Csongrádon

cs3_admin

Fiktív számlákkal több mint húszmillió forint kárt okoztak Csongrádon

cs3_admin

Őrizetben a csongrádi dohányboltból pénzt zsákmányoló férfi

cs3_admin

Ma ülésezik Csongrád Városi Önkormányzat Képviselő-testülete

cs3_admin

Sportágválasztó Csongrádon

cs3_admin

Egy kisteherautó fának csapódott, majd felborult Csongrád határában

cs3_admin

Kirabolták a csongrádi Árpád utcai dohányboltot

cs3_admin

Körös-toroki Oxigénfalós sikerek a Balatonnál

cs3_admin

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább