Kistelek

Újraindul a kisteleki vásár

Több mint 15 éve üzemelteti Harmathné Terike és férje a kisteleki vásárt, amely az elmúlt időszakban minden hónap első vasárnapján várta a látogatókat. A koronavírus okozta veszélyhelyzet miatt természetesen ez a népszerű rendezvény is elmaradt.

A vásár nem csak a kistelekiek körében népszerű, a környező településekről, és a megye minden pontjáról érkeztek a vásárlók. Nem csoda, mivel a paletta nagyon széles, amire szükség van egy háztartásban a bútort is bele értve minden megtalálható. Kora reggel már a közeli utcák is teljes kocsisort alkottak, annyira nagy volt az érdeklődés, hónapról-hónapra. Az újra nyitást június 07-re tervezik, amivel kapcsolatban az előzetes egyeztetések már megtörténtek. Az üzemeltető úgy nyilatkozott, hogy a szigorú szabályok, mint a maszk és a távolság betartása itt is kötelező lesz, ezt a polgárőrség mellett a rendőrök is kiemelten felügyelik majd. A mosdókban fertőtlenítő folyadék lesz kihelyezve, a kellő fertőtlenítés érdekében.Nem lesz sem korban sem létszámban történő korlátozás, és az időtartam is a korábbiakhoz hasonlóan kora reggeltől, előreláthatóan délig terjed majd.

T.G.

enerzol300

- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Megújul a temető kerítése Kisteleken

cs3_admin

Folyamatban van az engedélyeztetés, újra megnyithat a kisteleki hulladékudvar

cs3_admin

Jól halad a kisteleki piac bővítése

cs3_admin

Új sikeres projekt indult Kisteleken

cs3_admin

Jó ütemben folynak az ipari szennyvíztisztító munkálatai Kisteleken

cs3_admin

Bővül a kisteleki piac

cs3_admin

Az akadályhajtással zárult a kisteleki lovas szakmai napok programja

cs3_admin

Kisteleken is kimutatták a koronavírus fertőzést

cs3_admin

Ötvenen Kistelekről

cs3_admin

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább