Kistelek

Újraindul a kisteleki vásár

Több mint 15 éve üzemelteti Harmathné Terike és férje a kisteleki vásárt, amely az elmúlt időszakban minden hónap első vasárnapján várta a látogatókat. A koronavírus okozta veszélyhelyzet miatt természetesen ez a népszerű rendezvény is elmaradt.

A vásár nem csak a kistelekiek körében népszerű, a környező településekről, és a megye minden pontjáról érkeztek a vásárlók. Nem csoda, mivel a paletta nagyon széles, amire szükség van egy háztartásban a bútort is bele értve minden megtalálható. Kora reggel már a közeli utcák is teljes kocsisort alkottak, annyira nagy volt az érdeklődés, hónapról-hónapra. Az újra nyitást június 07-re tervezik, amivel kapcsolatban az előzetes egyeztetések már megtörténtek. Az üzemeltető úgy nyilatkozott, hogy a szigorú szabályok, mint a maszk és a távolság betartása itt is kötelező lesz, ezt a polgárőrség mellett a rendőrök is kiemelten felügyelik majd. A mosdókban fertőtlenítő folyadék lesz kihelyezve, a kellő fertőtlenítés érdekében.Nem lesz sem korban sem létszámban történő korlátozás, és az időtartam is a korábbiakhoz hasonlóan kora reggeltől, előreláthatóan délig terjed majd.

T.G.

- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Bemutatták a kisteleki iskolafelújítási projektet

cs3_admin

A csúcsidényt záró Ádám Martin ismét Kistelekre látogatott.

cs3_admin

Az autó a belső- és külső szalagkorlátnak is neki csapódott, majd három keréken sodródott tovább az M5-ösön

cs3_admin

Kigyulladt egy üzem épületének teteje Kisteleken

cs3_admin

Kisteleken debütált a GCreload zenekar

cs3_admin

Befejeződött a teherautó műszaki mentése az M5-ösön

cs3_admin

Teherautó és egy személygépkocsi ütközött Kisteleknél

cs3_admin

Egy kisteherautó borult fel az M5-ös autópályán Kistelek határában

cs3_admin

Kisteleken rendezték a Lábtoll-labda Diákolimpia V-VI. korcsoportok országos döntőjét

cs3_admin

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább