Kistelek

Mosó-szárítógépeket és speciális eszközöket kaptak a kisteleki intézmények

Félmillió forintot ajánlott fel egy vállalkozó, az adományt a kisteleki önkormányzat nyolcszázezerrel kiegészítette, a beszerzett felszerelések a gondozási központ, az egészségügyi központ és a járványidőszak alatt rendelő gyermekorvos munkáját segítik

Forgóné Molnár Mária és Forgó Gábor családi vállalkozása kereste meg Nagy Sándor polgármestert, hogy ebben a nehéz helyzetben 500 000 Ft-tal tudnának segíteni a városnak, a városi intézményeknek. Az adományozóval megállapodás született, majd a támogatás átutalását és az önkormányzati forrás hozzárendelését követően megtörténhetett a szükséges eszközök beszerzése.

Az egyeztetések eredményeképpen a Szociális Központ és Gyermekjóléti Szolgálat számára egy mosó-szárítógép, egy speciális gőzölős porszívó, egy gőzölős vasaló, egy érintésmentes lázmérő, egy mosogatógép és munkaruhák, köpenyek beszerzése történt meg. Ezek segítségével gyorsabban és hatékonyabban tudják biztosítani a megfelelő higiéniai körülményeket, egyben biztonságosabbá válik az ott dolgozók munkája – tudtuk meg a kistelekjaras.hu Piacsekné Erzsikétől, a gondozási központ vezetőjétől.

Az intézményvezető többször is kifejezte köszönetét és háláját az adományozóknak a segítségért, és egyben hálás köszönetet mondott a Lelkes Ökotanyának és Szabó Máténak, aki homoktövis készítményekkel ajándékozta meg a Szociális Központ és Gyermekjóléti Szolgálatot.

Az Egészségügyi Központ számára egy mosó-szárítógép került megvásárlásra, a járványidőszak alatt rendelő gyermekorvos pedig védőfelszerelést kap a felajánlott támogatásból és az önkormányzati forrásból, mely utóbbi ez esetekben közel 800 000 Ft-ot jelentett.

Az önkormányzat és az intézmények nevében ezúton is köszönetet mond a felajánlásért és a támogatásért Nagy Sándor polgármester.



- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Tervezett ütemben halad a kisteleki tortilla-gyár építése

Szabó Viktor

A Kárpátalján árván maradt gyerekeknek gyűjtenek Kisteleken

Szabó Viktor

Vadonatúj lombszívó segíti az őszi munkákat Kisteleken

Szabó Viktor

Kistelek polgármestere: nem épül akkumulátorgyár!

Szabó Viktor

Új hűtőládát kapott a gyepmesteri telep Kisteleken

Szabó Viktor

A 12 éves kisteleki Béres Kata az ország lejobb görkorisa

Szabó Viktor

Kutyákkal együtt indult a IV. Kistelek-Ópusztaszer Éjszakai Gyalogtúra

Szabó Viktor

Földrengés volt Kistelek közelében!

Szabó Viktor

Új benzinkút épül Kisteleken

Szabó Viktor