Baks

Mászófal is lesz a baksi óvodában

Megérkeztek a pályázaton nyert készségfejlesztő játékok, kerti szerszámok, kiságyak, bútorok és sok más felszerelés és eszköz, melyek még vonzóbbá teszik az eddig is szép óvodát
Nincs leállás a baksi óvodában, hiszen nem csak a rendkívüli intézkedések szerinti ügyeleti rendet látják el, hanem folyamatos a „Magyar Falu Program” keretében nyert támogatás felhasználása és megvalósítása is.

A pályázat keretében az óvoda felújítása mellett egy sószoba kerül kialakításra, megújítják az óvoda udvarát, és olyan eszközöket szereznek be, melyek még modernebbé, gyermek- és családbarátabbá teszik az eddig sem mindennapi óvodát.

Baks Község a „Magyar Falu Program” keretében meghirdetett „Óvodafejlesztés” című pályázatban 8 033 296Ft támogatást nyert óvodánknak.

A pályázat támogatott tevékenységei:
• Óvoda felújítás, átalakítás (Só szoba kialakítása)
• Óvoda udvarának felújítása
• Eszközök és felszerelések beszerzése mely tartalmazza a külső és belső játékokat, bútorokat, szőnyegeket, értelmi – érzelmi készségfejlesztő játékokat, fektetőket, játéktárolókat, öltözőszekrényeket, udvari – kerti szerszámokat, homokozó készletet, könyves szekrényeket, porszívót, mászó falat, nevelői székeket, asztalokat, gurulós kézműves szekrényeket, akupresszúrás szőnyeget stb.

– Hirdetés –

Hasonló bejegyzések

Nyolcezer tő virággal díszítik majd Balástyát

cs3_admin

Megújul a Gondozási Központ Bakson

cs3_admin

Újabb évtizedes álom valósul meg Bakson

cs3_admin

Körbálák égtek Bakson

cs3_admin

Minden háztartásban lesz mosható arcmaszk Bakson

cs3_admin

Hagyományőrző bál Bakson

cs3_admin

Új kistraktor segíti a baksi önkormányzat munkáját

cs3_admin

Átadták a felújított baksi óvodát

tk_arpad

Bálázógép égett Baks mellett

cs3_admin

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább