Csongrád Térség

Elmarad az idei KTN (Körös-toroki Napok)

RENDKÍVÜLI KÖZLEMÉNY! Kedves Vendégeink, KTN-Család! Mint ismeretes a mai nappal a korábbi bizonytalanságot megtörve a kormány új intézkedéseket vezetett be, melynek értelmében Augusztus 15-ig 500 főnél nagyobb rendezvényeket nem lehet megtartani. Ezzel sajnos a jubileumi 30. Körös-Toroki Napok azaz a KTN Feszt az idén elmarad. Ahogy titeket, úgy minket is lesújtott a hír, hiszen egy év (sőt a korábbi évek) építkezése és munkája törik így ketté – és ahogy Ti, úgy mi: minden alkalmazottunk, fellépőink, beszállítóink, partnereink, sőt a város és a régió is vesztese ennek a történetnek! Nyilván rengeteg kérdésetek van, amire igyekszünk válaszolni, (íme lentebb) melyekből a legfontosabb: A KTN-FESZT biztosan nem hagy cserben Benneteket! Mi lenne ha őszre/nyár végére halasztanátok a Fesztivált?

Sajnos ezen a körön már túl vagyunk. Nekünk is megfordult a fejünkben, de a kulcsfellépőink (publikált és még talonban levők) közt felmérve nem lett volna alkalmas új dátum, az időjárási kockázatról nem is beszélve, illetve az augusztus végi már meghirdetett fesztivál dömpinggel is kalkulálva ez nem reális opció. Mi lesz a már megváltott bérletemmel?

Az idén vásárolt jegyek érvényesek lesznek a 2021-es eseményre. Ha úgy érzed jövőre úgyis jönnél, és megengedheted magadnak, ne váltsd vissza a jegyed árát, ezzel is elősegítve a KTN-Fesztet, mely a többi fesztiválhoz hasonlóan nagyon komoly veszteségeket kénytelen elszenvedni!

RÁADÁSUL szeretnénk MEGDUPLÁZNI a bérleted értékét! Egyeztetve a partnereinkkel, előadókkal EXTRA AJÁNDÉKCSOMAGOT állítottunk össze nektek +10.500Ft értékben! Laguna Klub Csongrád – 1 db club belépő (értéke 2000Ft, felhasználható a Laguna 2020-as szezonjában 1x-i alkalommal augusztus 31-ig.) No1Bitcccs Szeged Hungi – 1 db club belépő (értéke 2500Ft, felhasználható a Laguna 2020-as szezonjában 1x-i alkalommal december 31-ig.) Badgirls Szeged Hungi – 1db klub belépő (értéke 2500Ft, felhasználható a 2020-as szezonban 1x-i alkalommal december 31-ig.) Badgirls Kecskemét Mirage – 1db klub belépő (értéke 2500Ft, felhasználható a 2020-as szezonban 1x-i alkalommal december 31-ig.)

Igen! Mind a 4 AJÁNDÉK jegy a Tied lehet és igen mind a 4 jegyet megkapod, és még a 2021-es KTN bérleted is megmarad! Igen, szeretnénk meghálálni a törzsközönségünknek a támogatást, mert abban hiszünk, hogy összefogással, egymás kölcsönös támogatásával, segítségével túljutunk ezen a nehéz időszakon. Mit kell tegyek, hogy éljek ezzel a lehetőséggel?

Jegyértékesítő partnerünkkel a ticketportal.hu-val egyeztetünk ennek a technikai megoldásán és hamarosan jelentkezünk minden csatornánkon a részletekkel! (Facebook oldalunk, weboldalunk…). Együtt megoldjuk ezt is! KTN volt, van és lesz is, – a 30 év, a rengeteg biztató és hűséges vendég, azaz TI a törzsközönségünk erőt ad mindehhez! Aki nem él ezzel a lehetőséggel annak visszaváltjuk a jegyét. (Ennek módjáról érdeklődj az adott helyszínen ahol megvásároltad. Weben: a ticketportal.hu oldalán). Végül, de nem utolsó sorban BÜSZKÉK vagyunk a közönségünkre és a KTN-Családra, hogy ilyetén módon is támogatnátok bennünket. Hamarosan találkozunk és vigyázzatok magatokra, egymásra!

A KTN Csapata!

– Hirdetés –

Hasonló bejegyzések

Idén is strandolhatunk a Körös-toroki homokfövenyen

cs3_admin

Nincs madárinfluenza veszély térségünkben

cs3_admin

Az Alföldön is megszűnik a tűzgyújtási tilalom

cs3_admin

Bedő Tamás Csongrád polgármesterének tájékoztatója a koronavírusról – 2020.05.29.

cs3_admin

Elektromos kerékpár és autó ütközött Csongrádon

cs3_admin

Ma megnyílt a csongrádi fürdő

cs3_admin

Borsószem nagyságú jég esett Csongrádon

cs3_admin

Tizenkét önkéntes tűzoltó egyesület sikeres pályázata térségünkben

cs3_admin

Péntekig várják az ajánlásokat a Testnevelési és Sport Díjra Csongrádon

cs3_admin

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább