Kistelek

Zárul a kisteleki EFI Lelki Egészség Központ pályázata

Szoros együttműködést sikerült kialakítani az egészségügyi alapellátással, a járóbeteg szakellátással és az egészségfejlesztési programokat megvalósító járási szervezetekkel, az EFI a projekt zárása után is folytatja a mentális tanácsadásait és segítő tevékenységét

A Kisteleki Térségi Egészségügyi Központ Nonprofit Kft. Lelkünk védelméért! – Mentális egészségközpont létrehozása Kistelek járásban elnevezésű pályázata 2020.április 30-val zárul.

Az EFOP-1.8.20-17-2017-00021 azonosító számú pályázat elsődleges célja volt, hogy a járási szinten működő Kisteleki Egészségfejlesztési Iroda mentális egészségfejlesztési funkcióval bővüljön, jól működő Lelki Egészség Központot alakítsanak ki, melyen keresztül Kistelek járás teljes lakosságának szervezhetnek mentális egészségmegőrző, prevenciós programokat.

A projekt keretében mentálhigiénés szakemberek, pszichológus munkatársak bevonásával segítséget nyújtottak egyéni krízishelyzetekben, előadásokat tartottak a lelki egészség megőrzése témakörben, és különböző tréningeket szerveztek, melyek a lelki problémák kialakulását igyekeztek megelőzni. Sikerült kialakítani egy szoros együttműködést az egészségügyi alapellátással, a járóbeteg szakellátással és az egészségfejlesztési programokat megvalósító járási szervezetekkel.

Az Egészségfejlesztési Iroda a projekt zárása után is folytatja a mentális tanácsadásait és segítő tevékenységét. A pályázatot az Európai Szociális Alap 100%-ban támogatta. 

Forrás: kistelekjaras.hu

- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Hétvégén ismét Land Rover találkozó Kisteleken

Endre Araczki

Sebességkorlátozó táblákat kértek a kisteleki lakosok

cs3_admin

Megváltozott a forgalmi rend a Kisteleki Általános Iskolánál

cs3_admin

Kisvonattal lehet utazni Kisteleken

cs3_admin

A közterületek gondozására hívják fel a figyelmet Kisteleken

cs3_admin

A két főszervező emlékére rendezik meg az idei éjszakai gyalogtúrát Kisteleken

cs3_admin

Elfogták a kisteleki pénztárcatolvajt

cs3_admin

Visszament a helyszínre

cs3_admin

Tárlatvezetéssel egybekötött megnyitóra hívnak Kisteleken

cs3_admin

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább