Kistelek

Zárul a kisteleki EFI Lelki Egészség Központ pályázata

Szoros együttműködést sikerült kialakítani az egészségügyi alapellátással, a járóbeteg szakellátással és az egészségfejlesztési programokat megvalósító járási szervezetekkel, az EFI a projekt zárása után is folytatja a mentális tanácsadásait és segítő tevékenységét

A Kisteleki Térségi Egészségügyi Központ Nonprofit Kft. Lelkünk védelméért! – Mentális egészségközpont létrehozása Kistelek járásban elnevezésű pályázata 2020.április 30-val zárul.

Az EFOP-1.8.20-17-2017-00021 azonosító számú pályázat elsődleges célja volt, hogy a járási szinten működő Kisteleki Egészségfejlesztési Iroda mentális egészségfejlesztési funkcióval bővüljön, jól működő Lelki Egészség Központot alakítsanak ki, melyen keresztül Kistelek járás teljes lakosságának szervezhetnek mentális egészségmegőrző, prevenciós programokat.

A projekt keretében mentálhigiénés szakemberek, pszichológus munkatársak bevonásával segítséget nyújtottak egyéni krízishelyzetekben, előadásokat tartottak a lelki egészség megőrzése témakörben, és különböző tréningeket szerveztek, melyek a lelki problémák kialakulását igyekeztek megelőzni. Sikerült kialakítani egy szoros együttműködést az egészségügyi alapellátással, a járóbeteg szakellátással és az egészségfejlesztési programokat megvalósító járási szervezetekkel.

Az Egészségfejlesztési Iroda a projekt zárása után is folytatja a mentális tanácsadásait és segítő tevékenységét. A pályázatot az Európai Szociális Alap 100%-ban támogatta. 

Forrás: kistelekjaras.hu

- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Birtokba vehették az új buszmegállókat Kisteleken

cs3_admin

Csatornába szorult egy kiskutya Kisteleken

cs3_admin

Elismerésben részesült a kisteleki Csanki Máté bátor cselekedetéért

cs3_admin

Besurranó tolvajokat fogtak Kisteleken

cs3_admin

Önkormányzati rendelet szabályozza az avar és a száraz növényi hulladék égetését Kisteleken

cs3_admin

Vérnyomásmérőket és pulzoximétert kapott az orvosi ügyelet Kisteleken

cs3_admin

Lángolt egy autó az M5-ösön, Kistelek térségében

cs3_admin

Ismét első helyre dobták magukat a kisteleki dartsosok

cs3_admin

Vasárnap reggel megnyitja kapuit a kisteleki vásártér

cs3_admin

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább