Csongrád

Helyben maradást és letelepedést ösztönző pályázatot írtak ki a csongrádi fiataloknak

Az EFOP – 1.5.3-16-2017-00001 azonosító számú, „Tisza-menti virágzás 2” című projekt keretében Csongrád Városi Önkormányzat letelepedést és helyben maradást ösztönző támogatás vonatkozásában pályázatot hirdet. A pályázat benyújtásának határideje 2020.01.22. 16.00 óra.

Az önkormányzat helyi munkavállalást ösztönző támogatás keretében olyan humán közszolgáltatásban dolgozó, vagy ott elhelyezkedni kívánó 18 – 35 év közötti pályázókat kíván támogatni, akik a településen lévő szakemberhiányt enyhítik munkájukkal. Ennek érdekében helyi letelepedést és munkavállalást ösztönző támogatást biztosít a pályázaton nyertes, helyben – azaz Csongrád közigazgatási területén – élő, vagy itt letelepedni kívánó fiatal szakemberek számára. A Pályázati Felhívást és annak mellékleteit Csongrád Városi Önkormányzat Képviselő – testülete fogadja el. A pályázattal kapcsolatos teljes eljárást a Csongrád Városi Önkormányzat mellett működő pénzügyekért felelős bizottság bonyolítja le és koordinálja. (Pályázati kiírás megjelentetése, pályázati eljárás lefolytatása, döntés)

A letelepedést ösztönző támogatás pályázat útján nyerhető el. Az ösztönző támogatás igénybevételének feltétele, hogy a pályázó olyan szolgáltatási ágazatban dolgozzon mely a 2. sz. mellékletében meghatározásra került, továbbá Csongrád városában állandó vagy ideiglenes lakcímmel rendelkezzen vagy vállalja, hogy az ösztönző támogatás kezdetének időpontjától már csongrádi lakcímmel fog rendelkezni és Csongrád közigazgatási területén működő munkáltatónál humán közszolgáltatások nyújtására irányuló munkakörben foglalkoztatási viszonnyal rendelkezik vagy fog rendelkezni a támogatás szerződés megkötésének időpontjától, illetve egyéni vállalkozói tevékenységet folytat vagy fog folytatni a fenti időponttól a pályázati kiírással érintett humán közszolgáltatásban.

A támogatási program itt megtekinthető

enerzol300

- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Életet mentettek a tűzoltók Csongrádon

cs3_admin

A doni hősökre emlékeztek

tk_arpad

Online sportágválasztó Csongrádon

cs3_admin

Kidőlt fa akadályozta a forgalmat Szentesen és Csongrádon is

cs3_admin

Ünnepek utáni sajtótájékoztató Csongrádon

cs3_admin

Szén – monoxid érzékelő jelzett be Csongrádon

cs3_admin

Nincs karácsony Open Puszi nélkül

cs3_admin

Mérföldkőhöz érkezett a Kézilabdacsarnok kivitelezése Csongrádon

cs3_admin

Laptopokkal támogattak három középiskolás fiatalt Csongrádon

cs3_admin

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább