Csongrád

Helyben maradást és letelepedést ösztönző pályázatot írtak ki a csongrádi fiataloknak

Az EFOP – 1.5.3-16-2017-00001 azonosító számú, „Tisza-menti virágzás 2” című projekt keretében Csongrád Városi Önkormányzat letelepedést és helyben maradást ösztönző támogatás vonatkozásában pályázatot hirdet. A pályázat benyújtásának határideje 2020.01.22. 16.00 óra.

Az önkormányzat helyi munkavállalást ösztönző támogatás keretében olyan humán közszolgáltatásban dolgozó, vagy ott elhelyezkedni kívánó 18 – 35 év közötti pályázókat kíván támogatni, akik a településen lévő szakemberhiányt enyhítik munkájukkal. Ennek érdekében helyi letelepedést és munkavállalást ösztönző támogatást biztosít a pályázaton nyertes, helyben – azaz Csongrád közigazgatási területén – élő, vagy itt letelepedni kívánó fiatal szakemberek számára. A Pályázati Felhívást és annak mellékleteit Csongrád Városi Önkormányzat Képviselő – testülete fogadja el. A pályázattal kapcsolatos teljes eljárást a Csongrád Városi Önkormányzat mellett működő pénzügyekért felelős bizottság bonyolítja le és koordinálja. (Pályázati kiírás megjelentetése, pályázati eljárás lefolytatása, döntés)

A letelepedést ösztönző támogatás pályázat útján nyerhető el. Az ösztönző támogatás igénybevételének feltétele, hogy a pályázó olyan szolgáltatási ágazatban dolgozzon mely a 2. sz. mellékletében meghatározásra került, továbbá Csongrád városában állandó vagy ideiglenes lakcímmel rendelkezzen vagy vállalja, hogy az ösztönző támogatás kezdetének időpontjától már csongrádi lakcímmel fog rendelkezni és Csongrád közigazgatási területén működő munkáltatónál humán közszolgáltatások nyújtására irányuló munkakörben foglalkoztatási viszonnyal rendelkezik vagy fog rendelkezni a támogatás szerződés megkötésének időpontjától, illetve egyéni vállalkozói tevékenységet folytat vagy fog folytatni a fenti időponttól a pályázati kiírással érintett humán közszolgáltatásban.

A támogatási program itt megtekinthető

- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Sajtótájékoztató Csongrádon

cs3_admin

Napraforgót szállító teherautó és személygépkocsi ütközött Csongrád és Felgyő között

cs3_admin

A csongrádi Séfek séfe, Fűri Tamás a legjobb 10 között

cs3_admin

Állapotfenntartó akció a csongrádi fürdőben

tk_arpad

Elfogták a csongrádi betörőt

cs3_admin

Megindulhat a kézilabda munkacsarnok építése Csongrádon

cs3_admin

Gyalogost ütött el egy kukásautó Csongrádon

cs3_admin

Harmadszorra is a csongrádi Koncz-Bisztricz Tamás a világ legjobb ifjú természetfotósa

cs3_admin

Két autó ütközött Csongrádon, amitől az egyik házfalnak csapódott

cs3_admin

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább