Belföld

Megkezdődtek az év végi leárazások az üzletekben

Abstract blur beautiful luxury shopping mall and retails store

Harminc, ötven, de akár hetven százalékal is olcsóbbak lehetnek most egyes termékek. A nagy kedvezmények miatt mindenhol tömeg volt az üzletekben. A fővárosban az egyik bevásárlóközpont parkolóját le is zárták délután, mert megtelt. Ez még csak ez első hulláma az engedményeknek, jövő év elején újabb akciók jöhetnek – közölte az M1 Híradója.

Szombaton ismét zsúfolásig megteltek a plázák. Megindult a roham a leárazott termékekért, a boltok ugyanis év vége előtt elkezdték kisöpörni a téli árukészletet. Hatalmas engedményeket adnak.

Ez még csak a leárazások első hulláma, az üzletek többségében jövő év elején tovább folytatódnak majd az akciók. Az Országos Kereskedelmi Szövetség szerint ezek valós engedmények, a szezonális termékeket 50–70, de akár 90 százalékos kedvezménnyel lehet most megvásárolni.

Az internetes áruházak még korábban, már karácsony előtt meghirdették akcióikat. A borotvától a tévékészülékekig szinte mindent olcsóbban kínálnak. Szakemberek szerint a következő néhány nap sokat tehet még hozzá a decemberi fogalomhoz, amely a várakozások szerint jócskán meghaladja majd az 1200 milliárd forintot.

- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Továbbra is érvényben a vörös kód

cs3_admin

Novák Katalin: nyelvvizsga nélkül is átvehető a diploma

cs3_admin

Megszűnt a határellenőrzés Magyarország schengeni belső határain

cs3_admin

Csütörtökön várható a hőség tetőzése

cs3_admin

Augusztus közepéig lehet jelentkezni a kerékpárosbarát pályázatokra

cs3_admin

Életbe lépett a hőségriadó

cs3_admin

Országszerte első- és másodfokú figyelmeztetéseket adott ki a meteorológiai szolgálat

cs3_admin

Nagy István: a társadalom alapja az agrárium

cs3_admin

Megnyílt a Magyar falu program állatvédelmi pályázata

cs3_admin

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább