Térség

Súlyosan megsérült a részeg sofőr és utasa a kiskőrösi balesetben

Árokba hajtott egy személyautó a Bács-Kiskun megyei Kiskőrösön a Sárkány József utca elején. Az egyik utas el tudta hagyni a járművet, a másik utast a kiskőrösi hivatásos tűzoltók szabadítják ki.

Információink szerint mindketten súlyosan megsérültek. Úgy tudjuk, az autónak nem voltak papírjai, a sofőr eltiltás hatálya alatt vezetett és ittas is volt. A baleset után mindkét utas azt állította, hogy ő vezetett, de mindketten részegek voltak, és egyiküknél sem voltak papírok. Tovább tetézte a bajt, hogy kopott nyári gumik voltak az autón. A két sérültet a mentők a kiskunhalasi kórházba szállították. Mint kiderült, a baleset helyszínétől nem messze, az Izsáki úton pont az ittas sofőröket próbálták kiszűrni a rendőrök egy akció keretében. A helyszínelés idejére fél pályán lezárták az útszakaszt, a rendőrök irányították a forgalmat. A baleset körülményeit a Kiskőrösi Rendőrkapitányság vizsgálja.  

Fotók: Donka Ferenc

- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Kisteherautók ütköztek a 47-esen

cs3_admin

Fagyott az éjjel

cs3_admin

Fékezés nélkül csapódott egy autóba, majd azt egy teherautónak lökte egy szerb gépkocsi az M5-ösön

cs3_admin

Istálló égett Vásárhelyen

cs3_admin

Kisteherautó rakománya ütközött katonai gépjárműnek a szentesi hídon

cs3_admin

Kigyulladt egy kisteherautó Csengelénél

cs3_admin

Kisteherautó csapódott az autópálya karbantartó járművébe az M5-ösön

cs3_admin

Szombaton Szentes-Csongrád “g”-át futás

cs3_admin

Segédmotoros és személyautó ütközött Vásárhelyen

cs3_admin

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább