Kult

Kutyahűség…

Szomorúan tudatjuk valamennyi-különösen az állatotthonunk életét figyelemmel, kísérő- állatbaráttal,hogy 2019 november 21.-én reggelre örökre elaludt 12 éves korában Brúnó a kaukázusi kan kutyus, ami nagy barna mackónk. Ö egy félresikerült párkapcsolat ártatlan áldozataként került a gyepmesteri telepre, ahol a magára hagyatottság nem is fizikailag, hanem lelkileg sodorta egyre rosszabb helyzetbe.

Mi 2017 kora őszén ismertük meg Brúnó történetét, majd helyet készítve neki 2017 októberében az állatok világnapi rendezvényünkön áthoztuk az állatotthonba, ahol az óta volt szeretett lakónk. Amikor átkerült, rövid ideig bátortalan volt, de már a délutáni órákra olyan gyorsan felengedett az új körülmények között, hogy a látogatók sétáltathatták is. És azóta az önkéntesek, és a látogatóink is mindannyian megszerették , hiszen ö bizonyította hogy amilyen nagy termetre,a szíve is éppen olyan nagy. Nála a tőlünk kapott szeretet viszonzásra talált, ragaszkodása példaértékű volt. A társaságában töltött néhány év az egymás iránt érző ember és állat kapcsolatának nehezen felejthető bizonyságát adta, ezért meggyőződésünk hogy földi élete nem volt hiába való. Brúnót árnyas fák alatt őrzi a föld, jósága jutalmául lelke az örök égi mezőkön, emléke szívünkben él tovább.

Kormányos Lajos Új Esély Állatotthon Csongrád 


- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Az osztály bohócából a Nemzet Művésze – Reviczky Gábor 74 éves

Pászti Dániel

Oscar-díj – A Minden, mindenhol, mindenkor nyerte a legjobb film díját

cs3_admin

A Guns ’N’ Roses 17 év után visszatér Budapestre

Pászti Dániel

Megjelent a TP-Kert 2023-as menetrendje

Pászti Dániel

Újabb fellépőket jelentettek be a 2023-as Balaton Sound-ra

cs3_endre

Szentesen tartja A revizor előbemutatóját a Békéscsabai Jókai Színház

cs3_admin

Tihanyi Zoé – „AKI5A” – önkifejezés képekben

cs3_admin

A Puskás Arénában ad koncertet a Depeche Mode 2023-ban

cs3_admin

Assisi Szent Ferenc az állatok védőszentje

cs3_admin

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább