Kult

Kutyahűség…

Szomorúan tudatjuk valamennyi-különösen az állatotthonunk életét figyelemmel, kísérő- állatbaráttal,hogy 2019 november 21.-én reggelre örökre elaludt 12 éves korában Brúnó a kaukázusi kan kutyus, ami nagy barna mackónk. Ö egy félresikerült párkapcsolat ártatlan áldozataként került a gyepmesteri telepre, ahol a magára hagyatottság nem is fizikailag, hanem lelkileg sodorta egyre rosszabb helyzetbe.

Mi 2017 kora őszén ismertük meg Brúnó történetét, majd helyet készítve neki 2017 októberében az állatok világnapi rendezvényünkön áthoztuk az állatotthonba, ahol az óta volt szeretett lakónk. Amikor átkerült, rövid ideig bátortalan volt, de már a délutáni órákra olyan gyorsan felengedett az új körülmények között, hogy a látogatók sétáltathatták is. És azóta az önkéntesek, és a látogatóink is mindannyian megszerették , hiszen ö bizonyította hogy amilyen nagy termetre,a szíve is éppen olyan nagy. Nála a tőlünk kapott szeretet viszonzásra talált, ragaszkodása példaértékű volt. A társaságában töltött néhány év az egymás iránt érző ember és állat kapcsolatának nehezen felejthető bizonyságát adta, ezért meggyőződésünk hogy földi élete nem volt hiába való. Brúnót árnyas fák alatt őrzi a föld, jósága jutalmául lelke az örök égi mezőkön, emléke szívünkben él tovább.

Kormányos Lajos Új Esély Állatotthon Csongrád 

– Hirdetés –

Hasonló bejegyzések

Megérkezett a Wonder Woman 1984 újabb előzetese

cs3_admin

Augusztus 21-én érkezik a Netflixre a Lucifer 5. évada

cs3_admin

Minisorozatként érkezik a Netflixre A martfűi rém

cs3_admin

Három szuperprodukciójának premierjét is elhalasztja a Disney

cs3_admin

Ennio Morricone hétfő hajnalban elhunyt

cs3_admin

Athéné: Színházat a városnak!

Sipos Kitti

Teljes előzetest kapott a Dark 3. évada

cs3_admin

Újrakezdődnek az Avatar-sorozat munkálatai Új-Zélandon

cs3_admin

A Mátrix 4 forgatása akár július elején folytatódhat

cs3_admin

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább