Kult

Kutyahűség…

Szomorúan tudatjuk valamennyi-különösen az állatotthonunk életét figyelemmel, kísérő- állatbaráttal,hogy 2019 november 21.-én reggelre örökre elaludt 12 éves korában Brúnó a kaukázusi kan kutyus, ami nagy barna mackónk. Ö egy félresikerült párkapcsolat ártatlan áldozataként került a gyepmesteri telepre, ahol a magára hagyatottság nem is fizikailag, hanem lelkileg sodorta egyre rosszabb helyzetbe.

Mi 2017 kora őszén ismertük meg Brúnó történetét, majd helyet készítve neki 2017 októberében az állatok világnapi rendezvényünkön áthoztuk az állatotthonba, ahol az óta volt szeretett lakónk. Amikor átkerült, rövid ideig bátortalan volt, de már a délutáni órákra olyan gyorsan felengedett az új körülmények között, hogy a látogatók sétáltathatták is. És azóta az önkéntesek, és a látogatóink is mindannyian megszerették , hiszen ö bizonyította hogy amilyen nagy termetre,a szíve is éppen olyan nagy. Nála a tőlünk kapott szeretet viszonzásra talált, ragaszkodása példaértékű volt. A társaságában töltött néhány év az egymás iránt érző ember és állat kapcsolatának nehezen felejthető bizonyságát adta, ezért meggyőződésünk hogy földi élete nem volt hiába való. Brúnót árnyas fák alatt őrzi a föld, jósága jutalmául lelke az örök égi mezőkön, emléke szívünkben él tovább.

Kormányos Lajos Új Esély Állatotthon Csongrád 

- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

A magyar népmese napja

cs3_admin

Élőszereplős Eragon-sorozatot készít a Disney

cs3_admin

Öt japán srác a rock trónján

cs3_admin

Július végén kezdődik a Dűne 2 forgatása Magyarországon

cs3_admin

Tüzes nyár a Spiral Flames-el

cs3_admin

Önálló sorozat készül a Trónok harca Havas Jonjáról

tk_arpad

Kiválósági Díjat kapott a szentesi HSZC Zsoldos Ferenc Technikum tanára Mácsai Anita

cs3_admin

Elhunyt Moldova György író

cs3_admin

Új “Tavaszi Hang” a csongrádi fúvósoknál

cs3_admin

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább