Kult

Kutyahűség…

Szomorúan tudatjuk valamennyi-különösen az állatotthonunk életét figyelemmel, kísérő- állatbaráttal,hogy 2019 november 21.-én reggelre örökre elaludt 12 éves korában Brúnó a kaukázusi kan kutyus, ami nagy barna mackónk. Ö egy félresikerült párkapcsolat ártatlan áldozataként került a gyepmesteri telepre, ahol a magára hagyatottság nem is fizikailag, hanem lelkileg sodorta egyre rosszabb helyzetbe.

Mi 2017 kora őszén ismertük meg Brúnó történetét, majd helyet készítve neki 2017 októberében az állatok világnapi rendezvényünkön áthoztuk az állatotthonba, ahol az óta volt szeretett lakónk. Amikor átkerült, rövid ideig bátortalan volt, de már a délutáni órákra olyan gyorsan felengedett az új körülmények között, hogy a látogatók sétáltathatták is. És azóta az önkéntesek, és a látogatóink is mindannyian megszerették , hiszen ö bizonyította hogy amilyen nagy termetre,a szíve is éppen olyan nagy. Nála a tőlünk kapott szeretet viszonzásra talált, ragaszkodása példaértékű volt. A társaságában töltött néhány év az egymás iránt érző ember és állat kapcsolatának nehezen felejthető bizonyságát adta, ezért meggyőződésünk hogy földi élete nem volt hiába való. Brúnót árnyas fák alatt őrzi a föld, jósága jutalmául lelke az örök égi mezőkön, emléke szívünkben él tovább.

Kormányos Lajos Új Esély Állatotthon Csongrád 

enerzol300

- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Különleges térkép készült a méhekről

Endre Araczki

Ma 29 éve, hogy elhunyt Freddie Mercury

cs3_admin

A hideg levegő nem betegít meg: ezért kellene a gyerekeknek télen is minél többet kint lenniük

Endre Araczki

A világ egyik legismertebb párosa a nagyvásznon folytatja a macska-egér játékot!

Endre Araczki

“Nekem szép és gazdag életem volt” – Törőcsik Mari 85 éves

Endre Araczki

Herendi porcelánnal burkolt presszógép kerül a pécsi múzeumba

Endre Araczki

Digitális múzeumok – Online térbe költözött a Szépművészeti Múzeum és a Magyar Nemzeti Galéria

Endre Araczki

Megvan Magyarország legismertebb bandája

Endre Araczki

Olvasóink írták: Az állatok jogainak egyetemes nyilatkozata

cs3_admin

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább