Kistelek

Bíróság elé áll a pénztárcatolvaj

?rime in the train

A Kisteleki Rendőrkapitányság nyomozói befejezték az ügy vizsgálatát azzal a férfival szemben, aki elvitt egy telefonfülkében felejtett pénztárcát, lopás miatt indult ellene eljárás.

A megalapozott gyanú szerint a 31 éves elkövető 2019. július 24-én 13 óra körül parkolt le autójával Kistelek központjában. Miután kiszállt a járműből, felfigyelt a telefonfülkében lévő piros pénztárcára. Körbenézett, majd belépett a fülkébe és gyorsan zsebre tette azt. Ezt követően hazautazott és átnézte a tárcát, amiben okmányokat, valamint ötezer forint készpénzt talált.

Az adatgyűjtés során a rendőrök néhány órán belül megállapították a feltételezett elkövető személyazonosságát, akit gyanúsítottként kihallgattak. Ellene kisebb értékre elkövetett lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

Az elvitt pénzt a nyomozók lefoglalták, majd visszaadták a tulajdonosának.

A Kisteleki Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az ügy iratait a napokban átadta az ügyészségnek – tájékoztatott a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság.

kistelekjaras.hu

- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Lezárult a Kisteleki Ede Városi Könyvtár infrastrukturális fejlesztése

cs3_admin

Kisteleki Búcsú és Aratóünnep 2019

cs3_admin

7,5 tonna elektronikai hulladékot gyűjtöttek össze Kisteleken

cs3_admin

Kisteleken és Ópusztaszeren is bemutatkoznak a veterán járműcsodák

cs3_admin

Lakossági elektronikai hulladékgyűjtés lesz Kisteleken

cs3_admin

Megkezdődött a kisteleki termálfürdő bővítése

cs3_admin

Átadták a korszerűsített Kisteleki Térségi Egészségügyi Központot

cs3_admin

Lakossági elektronikai hulladékgyűjtés Szentesen, Csongrádon és Kisteleken

cs3_admin

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább