Gazdaság

A Revolut is élesítette az Apple Pay szolgáltatást Magyarországon

A Revolut a mai naptól elérhetővé tette az Apple Pay-t a magyarországi felhasználói számára. A Revolut ügyfelei jelenleg 29 országban használhatják boltokban, applikációkban, vagy weboldalakon ezt a gyors és kényelmes fizetési megoldást iPhone, Apple Watch, iPad és Mac eszközökön.

A Revolut ügyfelek az appon, vagy a Walleten keresztül adhatják hozzá Revolut kártyájukat az Apple Pay fizetési szolgáltatáshoz. Ezenkívül azok az ügyfelek, akik nem rendelkeznek plasztikkártyával, néhány kattintással virtuális bankkártyát is hozzáadhatnak az Apple Wallethez a Revolut appból. Ezt a kártyát azonnal elkezdhetik használni, és nem kell megvárniuk a fizikai kártya megérkeztét sem. Ez lehetővé teszi azt, hogy új ügyfelek regisztráció után néhány percen belül már vásárolni tudjanak az Apple Pay-jel.

Az Apple Pay központi eleme a biztonság és az adatvédelem. Amikor a kártyát Apple Pay fizetésre használjuk, a kártyaszámok sem az általunk használt Apple eszközön, sem az Apple szerverein nem tárolódik. E helyett a fizetéshez egy egyedi eszközfiók számot rendel hozzá a rendszer, ami titkosítva és biztonságosan van eltárolva a rendszer biztonsági moduljában. Minden tranzakciót egyszer használatos, egyedi dinamikus biztonsági kód hitelesít.

Az iPhone-t és Apple Watch-ot használó ügyfelek az Apple Pay használatával üzletekben, éttermekben, taxiban és egy sor egyéb helyen tudnak fizetni. Ha a felhasználó appban, vagy a Safari böngésző használata során a weben szeretne fizetni az Apple Pay-jel, nincs szükség manuálisan kitölteni hosszú űrlapokat, és minduntalan megadni a kiszállítási címet és a számlázási adatokat. Minden egyes Apple Pay-es vásárlást egyetlen pillantással vagy érintéssel jóvá lehet hagyni a Face ID vagy Touch ID, esetleg az eszköz jelkódjának használatával.

Forrás: Revolut

- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Csalókra figyelmeztet a UPC

cs3_admin

A gyorsvasutak fenntartható alternatívái lehetnek a repülésnek

cs3_admin

41 milliárd forintból bővíti győri központját az Audi

cs3_admin

Kevesebben, többet kerestek a turizmusban tavaly

cs3_admin

A Vodafone megkapta az engedélyt a UPC felvásárlására

cs3_admin

A 2020-as büdzsé egyszerre segíti a bérek növekedését és az adók csökkentését

cs3_admin

203 millió eurós büntetést kapott a British Airways

cs3_admin

Már elérhető az Airbnb luxusvilla-kölcsönző szolgáltatása

cs3_admin

Mintegy hat milliárd forint támogatást kaphat a méhészeti ágazat a következő három évben

cs3_admin

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább