Kistelek

Megkezdődött a kisteleki termálfürdő bővítése

A kisteleki önkormányzat által elnyert támogatásnak köszönhetően egy 160 négyzetméteres szárnnyal egészül ki a meglévő épület, a projekt lehetőséget ad az új szárny teljes berendezésének és eszközállományának a beszerzésére is.

A munkaterület átadás-átvételt követően megkezdődött a kisteleki termálfürdő bővítése. A kivitelező Globál 21 Kft. ígérete szerint nem kell bezárni a fürdőt az építési munkák miatt. Kisebb korlátozások, részleges lezárások előfordulhatnak a Kossuth utcában, amiért előre is szeretnék kérni a lakosság megértését.

Az Önkormányzat által elnyert támogatásnak köszönhetően egy 160m2-es szárnnyal egészül ki a meglévő épület, amelynek célja egy olyan központ létrehozása mely különböző egészséges életmód tanácsadást és kapcsolódó gyógyászati kezeléseket szolgáltat a látogatók számára.

A munkálatok június hónapban kezdődnek el és várhatóan 2020. január végén fejeződnek be.

A HUSRB/1602/31/0068 azonosító számú projekt lehetőséget ad az új szárny teljes berendezésének és eszközállományának a beszerzésére is. Az új szolgáltatások biztosítása érdekében megvásárlásra kerül pl.: 4 darab új masszázs ágy, egy jacuzzi, egy infraszauna merülődézsával, egy mágnesterápiás matrac és egy caracalla kád is.

Az építési tevékenységgel párhuzamosan 2019. július 31-ig egy új weboldal is létrehozásra kerül, amelynek célja, hogy az elsősorban egészségturizmushoz kapcsolódó turisztikai ajánlatokat összekapcsolja a Kistelek – Magyarkanizsa útvonalon és hogy felhívja a figyelmet a turisztikai lehetőségekre a régióban. Erre azért van szükség mert a turisztikai ajánlatok el vannak szigetelve, a potenciáljuk nincsen megfelelő mértékben kihasználva.

A projekt megvalósítási ideje: 2018. május 1. – 2020. február 28.

A projekt összköltségvetése 588.017,84 Euró, melyből az Európai Unió társfinanszírozása 499.815,16 Eurót tesz ki.

Forrás: kistelekjaras.hu

– Hirdetés –

Hasonló bejegyzések

Az akadályhajtással zárult a kisteleki lovas szakmai napok programja

cs3_admin

Kisteleken is kimutatták a koronavírus fertőzést

cs3_admin

Ötvenen Kistelekről

cs3_admin

Kisteleken is megszentelték az új kenyeret

cs3_admin

Kitüntetést kapott a kisteleki járás főállatorvosa

cs3_admin

Hollywoodi lovas kaszkadőr és világbajnok hajtók a kisteleki vásártéren

cs3_admin

Idén is megszentelték a kenyeret a kisteleki Tündérkertben

cs3_admin

Szolgálnak-Védenek!

tk_arpad

Véget ért a Térzene Program Kisteleken

tk_arpad

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább