Vélemény

Skrabski Fruzsina: A fideszes szavazó nem hülye

A fideszes szavazó nem hülye: csak annak hisz, amit lát; és nem annak, amit a liberálisok szerint látnia kéne vagy látnia illene.

„Az a baj, hogy az ellenzék legtöbb tagja úgy akar politizálni, hogy az ország kétharmadát teljesen hülyének, sőt aljasnak és bűnözőnek tartja. A fideszes politikusok, a holdudvar és a fideszes szavazók együtt egy felfoghatatlan és értelmezhetetlen tömeg számukra. Jobb esetben azt gondolják, hogy egy megvezetett hülye mind, rosszabb esetben bűnöző.

Bangóné patkányozása és a momentum fideszezése nem a véletlen műve, ezt gondolják, ez kiderül az elszólásokból és kiderül az ellenzékiek kommentjeiből, akik agyhalottnak és mindenféle szerencsétlennek képzelik a fideszes tömegeket.

Márpedig, ha valaha tömegeket akar megszólítani az ellenzék, akkor kénytelen lesz fideszes szavazókat meggyőzni, de azzal biztos, hogy nem tud senkit se meggyőzni, hogy úgy kezdi, hogy hülye vagy.

Akárhányszor mondják el, hogy itt a világ, demokrácia, gazdaság, sajtószabadság, gondolkodás vagy akármi vége, látszik, hogy ezzel kevés embert tudnak megszólítani.

Elmondom, hogy miért: azért mert az emberek nem érzik a világvégét. Arcukba kiabálják, hogy itt nem lehet nyíltan beszélni. Azt magyarázzák nekik, hogy ők nagyon szegények, amikor tudják, hogy milyen szegények voltak előtte. 

Mondják, hogy nincs munkájuk, amikor tudják, hogy csak az nem dolgozik, aki nem akar, és így tovább.

Nem, kérem, a fideszes szavazó nem hülye: csak annak hisz, amit lát; és nem annak, amit a liberálisok szerint látnia kéne vagy látnia illene. Ez van.”

Forrás: Mandiner/Facebook



- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Olvasói levél: Hogy viselkedhet idős emberekkel így valaki?!

Szabó Viktor

Szabó Zoltán azt üzente, elfogyott a regimentje

Szabó Viktor

Moderari: Semmi sem tart örökké, százötven év alatt sem lettünk törökké

Szabó Viktor

Irsai Farkas László: Előbb a gyerek, amiért kapják a pénzüket. Utána jön a fizetés mértéke, meg a tüncike!,

Szabó Viktor

Moderari: A hátrahagyottak magányáról

Szabó Viktor

Szánthó Miklós: a woke-mozgalom veszélyes fertőzés, amelynek ellenszere a magyar recept

Szabó Viktor

Moderari: Figyelő szemeinket Lengyelországra vessük!

Szabó Viktor

Advent – és a várakozás varázsa…

Szabó Viktor

Irsai Farkas László: Akinek van füle, hallja…

Szabó Viktor