Sport

Egy évvel az Eb előtt megkezdődött a jegyigénylés

Egy hónapon keresztül adhatják le jegyigényeiket a szurkolók a 2020-as Európa-bajnokság mérkőzéseire. A találkozókra három árkategóriában lehet belépőket váltani. Hogy ki jut jegyhez, azt az UEFA sorsolja ki az igénylők között. A 12 helyszín között 8 főváros van, és 11 olyan stadion, aminek befogadóképessége meghaladja az ötvenezer főt – ez azt jelenti, hogy rekordnak számító hárommillió jegy lesz elérhető a szurkolók számára a 2020-as kontinensviadalra.

Az első Európa-bajnokság 60. évfordulóján rendezett torna jegyigénylő rendszerébe már eddig is lehetett regisztrálni, de a szurkolók egy évvel a torna előtt, június 12., 14.00-tól egy hónapon át, július 12-ig igényelhetnek belépőket az UEFA magyar nyelvű oldalán.

Amennyiben az igénylések száma meghaladja a rendelkezésre álló jegyek számát, a belépők sorsolás útján találnak gazdára az igénylők között. Az igényléssel nem kell kapkodni, a jegyhez jutás esélye független a jegyigénylés időpontjától.

A JEGYEK LEGNAGYOBB RÉSZE EBBEN AZ IDŐSZAKBAN FOG ELKELNI, AZ EURÓPA-BAJNOKSÁGHOZ KÖZELEDVE MÁR CSAK KORLÁTOZOTT SZÁMÚ BELÉPŐ LESZ ELÉRHETŐ, ÍGY AKI OTT AKAR LENNI AZ EB-N, AKÁR A PUSKÁS ARÉNÁBAN, AZ EBBEN AZ EGY HÓNAPBAN IGÉNYELJEN BELÉPŐT!

Az UEFA fenntart jegyeket a kijutó csapatok szurkolóinak, ezeket a selejtezősorozatok lezártát követően, decembertől, illetve áprilistól (a rájátszásban kvalifikált nemzetek szurkolóinak) értékesíti.

A JEGYEK HÁROM ÁRKATEGÓRIÁBAN ÉRHETŐK EL MINDEN HELYSZÍNEN. A BUDAPESTI TALÁLKOZÓKRA 125, 75, VALAMINT 30 EURÓBA KERÜLNEK A BELÉPŐK.

A szurkolók kétféle jegy közül választhatnak: Az egyéni jegyek egy adott mérkőzésre, egy adott stadionba szólnak; míg a „követem a csapatom” típusú jegyekkel – amelyen 2019 decemberétől lesznek elérhetőek – a szurkolók végigkövethetik csapatuk szereplését a tornán, függetlenül a mérkőzések helyszíneitől. Ha az adott csapat a torna egy korábbi szakaszában kiesik, a jegyek árát 100 százalékban visszatérítik a szurkolóknak.

Egységes ár a mozgáskorlátozottaknak
A mozgáskorlátozott szurkolók részére is számos jegyet értékesít az UEFA. Ezek a jegyek mindig a legalacsonyabb árkategóriába tartoznak, függetlenül attól, hogy hová szólnak a stadionban. Emellett a mozgáskorlátozott szurkolók kísérőjének  egy ingyen jegyet is biztosítanak.

Egy szurkoló maximum 4 jegyet vehet egy mérkőzésre, a jegyeken szerepel majd a vásárló neve, a stadionoknál ellenőrizhetik, hogy a jegyekkel valóban az arra jogosult szurkolók lépnek-e be az arénába. 

Forrás: mlsz.hu

enerzol300

- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Férfi kézilabda-vb – A lengyelek legyőzésével negyeddöntőben a magyarok

cs3_admin

120 éves a Magyar Labdarúgó Szövetség

cs3_admin

Szalai Attila Mesut Özil klubtársa lett a Fenerbahcében

cs3_admin

Férfi vízilabda ob I – A Szentes hat góllal volt jobb a Tatabányánál

cs3_admin

Az Év sportolója gála 2020 – Szoboszlai és Karakas a győztes, taroltak a labdarúgók

cs3_admin

Férfi vízilabda világliga – Legyőzte a horvátokat a magyar válogatott

cs3_admin

Keleti Ágnes 100 éves, a világ legidősebb élő olimpiai bajnoka

cs3_admin

Gondban az FC Barcelona

cs3_admin

Dakar-rali – Szalay Balázsék az 52. helyen állnak a prológ után

cs3_admin

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább