Szentes

Vendéglátóhelyen tombolt és fenyegetőzött Szentes polgármestere

Egészen elképesztő jelenetek játszódtak le tegnap Szentes egyik vendéglátóhelyén. Szentes polgármestere, Szabó Zoltán Ferenc kikelve magából fenyegetőzött és tombolt. 

Egyre agresszívabb Szabó, már nem csak a városi cégvezetők száját akarja befogni, hanem minden polgárét, aki kérdez, véleményt fogalmaz meg vagy csak szimplán beszélget a közéletről. Fél, pánikol, és egyre agresszívabban próbálja saját kezében tartani az uralmat.

Egy olvasó jelezte nekünk a történteket, aki fül-és szemtanúja volt az esetnek. Történt ugyanis, hogy Szabó Zoltán Ferenc egy, a könyvtárral szemben található vendéglátóhelyen elkezdett veszekedni 3-4 idősebb vendéggel. Megfenyegette őket, hogy ne merjenek még egyszer Szentesre érkezni, mert „annak súlyos következményei lesznek”. 

Olvasónk utólag megkérdezte a megfenyegetett emberektől, hogy mit követtek el, amiért Szabó ilyen mértékben kiakadt. Mint kiderült, hogy a hely vendégei hivatalos közvélemény-kutatók voltak, akik engedéllyel is rendelkeztek. Szentest járták, és kikérték a helyiek véleményét. Engedélyük volt, és ezt a rendőrségnek is bemutatták, akik korábban igazoltatták őket. 

A polgármester közösségi oldalára írt álságos mondatokban tovább fenyegette a szentesieket: csak a jelöltek kampányolhatnak, kérdezhetnek. Se aktivisták, se hivatalos közvélemény-kutatók, akiknek ez a munkája. Egyre inkább olybá tűnik, hogy Szabó Zoltán elveszíti a kapcsolatot az általa oly’ sokat emlegetett európai, demokratikus világgal, melyben a szólás szabadságának, a szabad véleménynyilvánításnak és az egyenlőségnek alap dolgoknak kellene lenniük.

A szentesiek azonban egyre kevésbé díjazzák ezt a viselkedést, és úgy halljuk, nem hagyják magukat megfélemlíteni.



- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Elkezdődött  – a Fidesz szentesi csapata mindenkit vár egy tányér lecsóra!

kissferenc

“Bent:Csend. A Béke itt kezdődik…” – Reményik Sándor

cs3_szerk5

Vörös Viktor a Szentesi Vízilabda Klub új elnöke – remélhetőleg befejeződnek a klub elleni külső támadások!

cs3_szerk5

Átadás-átvétel a Tóth József Színház és Vigadóban: 3 év alatt 76. 571 fő látogató, viszont 2 év után is penészes a fal, amiről az önkormányzat tudott (fotókkal)

cs3_szerk5

Közleményt adott ki az SZTE: a fül-orr-gégészeti ellátás nem szűnt meg Szentesen 

cs3_szerk5

Jövőhéten ismét rotyog Szentesen a lecsó 250 bográcsban 🍅🫑 a héten még lehet jelentkezni!

cs3_szerk5

Cseh Tamara birkózó világbajnoki 12. helyezést ért el 

cs3_szerk5

Balesetveszélyes részek vannak a Szentesi Üdülőközpontban 

cs3_szerk5

Vedd észre, ha valaki segítséget kér – ha ismered a kézjelzést életet menthetsz

cs3_szerk5