Szentes

A városvezetés nem bízik a szentesiekben? Másnak adnák a helyiek támogatását!

Szentes város vezetése – Szabó Zoltán Ferenccel az élen – ismét bizonyította, hogy nem bízik a szentesiekben, távoli városokból hív szakembereket, másnak próbálják eljuttatni a szentesieknek járó több 100 millió forintos támogatást.

A település 800 millió forintot is meghaladó támogatásra pályázik, melynek keretében 36 hónapon keresztül szociális programokat, fejlesztő tevékenységeket szerveznének. A szerdai rendkívüli testületi ülésre benyújtott előterjesztésből azonban kiderül, hogy a munkát még véletlen sem szentesi szakemberekkel kívánják elvégeztetni.

A programokat konzorciumi partnerek bevonásával kell megszervezni, amire Szabóék két alapítványt jelöltek meg, azonban egyik sem szentesi. A MODUS Alapítvány Kecskemétről küldene szakembereket, a HÁRFA Alapítvány pedig nyíregyházi székhelyű.

A Szentesi Fidelitas reméli, hogy Szabóék meghátrálnak és végül a szentesieknek járó támogatásokat a szentesiek fogják megkapni

A Szentesi Fidelitas is reagált a baloldali városvezetés újabb különös tervére. „A város vezetői a pályázathoz mégis több 100 km távolságról kívánnak bevonni konzorciumi partnereket, amellyel ismételten azt bizonyítják, hogy nem bíznak a szentesi kiváló szakemberekben” – írják közösségi oldalukon.

A fiatalokból álló szervezet hozzáteszi, remélik, az utolsó pillanatban változtatnak az előterjesztésen, az indokolatlan partnereket a város vezetői kihagyják a pályázatból és a szentesieknek járó támogatásokat a szentesiek fogják megkapni!

FRISSÍTÉS: Szabóék döntöttek: mintegy 360 milliótól fosztják meg a szentesieket



- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Családi napot tartottak a szentesi HMG-ben

Szabó Viktor

Tenisztáborba várják a szentesi gyerekeket

Szabó Viktor

Sebestyén Márta ad ünnepi koncertet Szentesen

Szabó Viktor

Szijjártó Péter: Ha Szentes fejlődni szeretne, Bozó Zoltán kiváló lehetőség erre!

Szabó Viktor

A DK bekebelezte Szabó Zoltánt

Szabó Viktor

Idős férfitől vette el a pénzét egy páros Szentesen

Szabó Viktor

Közel egy éven keresztül, többször lopott Szentesen egy 32 éves férfi

Szabó Viktor

Bozó Zoltán: egy sikeres gazdaságfejlesztés fontos része, hogy környezetünket tisztán tartsuk

Szabó Viktor

Mellbedobással erősítene a Demokratikus Koalíció Csongrád-Csanádban

Szabó Viktor