Szentes

Megkezdődött a 23. Lecsófesztivál Szentesen

Mészáros Zoltán, a Hunor Coop vezérigazgatója 23. alkalommal nyitotta meg a Lecsófesztivált Szentesen. Az Apponyi téren pénteken a táncé, a zenéjé és a szalonnasütésé volt a főszerep. 

Megnyitó beszédében Mészáros Zoltán megköszönte minden munkatársának, hogy ennyi éve segítenek a szervezésben, és tető alá hoznak egy ilyen színvonalas rendezvényt. Kiemelte, hogy a Lecsófesztivál egymásért, az összefogásért és a szentesiekért van. 

„Idén is meg fog telni a tér, grillezni fognak, szalonnát fognak sütni és lecsót fognak főzni a csapatok. Érzem azt, hogy ez a fesztivál, ez mindannyiunké. Akik ide kilátogatnak, akik itt főznek, sütnek, akik végig sétálnak. Hiszek abban, hogy ez a hagyomány folytatódik, mi nem hagyjuk magunkat, mi folytatni fogjuk. Arra bíztatok mindenkit, vigyék jó hírét a szentesi Lecsófesztiválnak, a szentesi embereknek, a szentesi paprikának, a szentesi paradicsomnak, mert azért a szentesiek egy különleges nép, akik megcsinálják, akik eljönnek, főznek, esznek, mulatnak, mosolyognak, mert ez azért arról is szól, hogy jól érezzük magunkat” – fogalmazott a vezérigazgató. 

A nyitónapon fellépett a Jövőnkért Néptáncegyüttes, Dimák Patrik, a Pole Magic Rúdtánc Studió, a Zeng Együttes és a Zsomboys. A lecsófőzés szombatra maradt, az este folyamán szalonnát süthettek a nevezett csapatok. 



- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Óriási örömzenélésre készül Szentesen a Bohemian Betyars és a Parno Graszt

cs3_szerk2

Farkas Nikolett: sok támadás ér bennünket, de június 9-e után legfőbb szempont a lakosság problémáinak megoldása

cs3_szerk2

Civil Véradásra várnak Szentesen

cs3_szerk2

Új Digitális Közösségi Alkotóműhelyt adtak át a Pollákban és a Zsoldosban

cs3_szerk2

Szentes és Csongrád is fellélegezhet, érkezik a lehűlés és az eső

cs3_szerk2

Nyáron sem pihentek a szentesi táncosok

cs3_szerk2

Elkezdődött  – a Fidesz szentesi csapata mindenkit vár egy tányér lecsóra!

kissferenc

“Bent:Csend. A Béke itt kezdődik…” – Reményik Sándor

cs3_szerk5

Vörös Viktor a Szentesi Vízilabda Klub új elnöke – remélhetőleg befejeződnek a klub elleni külső támadások!

cs3_szerk5