Vélemény

Egy választás margójára politikai hovatartozás nélkül

Volt egy városka valahol a világban. A városka olyan volt, mint egy ország, aminek vezetői rossz befolyásoló erők hatására mindig rossz lóra tettek. Na, jött a választás. Két herceg volt. Az egyik kapaszkodott a múltba, várta a csodát. A másik herceg több dolgot is tervezett elindítani a városkájában. Új üzemeket, magasabb bérekkel. Közép és felsőfokú szakmai képzéseket. Egészségügyet segítő képzéseket.

Ezek hatására megpezsdül az élet a városkában. A régi üzemek megemelik a béreket, hogy az emberek ne vándoroljanak át az új üzemekbe. A magasabb béreknek köszönhetően a szolgáltatók megrendelései is megnőnek. A fiatalok nem hagyják el a városkát a magasabb jövedelem érdekében a nagy-nagy városba vándorolva, vagy Bergengócia felé indulva határán innen, vagy határán túl. Sajnos az embereknek nem tetszett az új herceg családja, így őt “elzavarták” és így a herceg családjától, amelyik még legalább két évig, de valószínű, hogy tovább tudták volna “gyermekük” haladását támogatni, így ez elmaradt.

Az emberek a megkövesedett városkájukban élik tovább boldog, vagy boldogtalan életüket, míg meg nem halnak. Azalatt pedig tovább szidnak mindent és mindenkit. Panaszkodnak, várják a sült galambot csak a szájukat sem nyitják ki, hogy berepüljön.



- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Moderari: Az apátsági cukrászdás számlával kapcsolatban jutott eszembe

cs3_szerk2

Újhelyi István: Orbántól valóban érdemi politikai teljesítmény, hogy tető alá hozta a létszámát tekintve harmadik legerősebb EP-frakciót

cs3_szerk2

Deák Dániel: Pánikba estek a balliberális oldalon

cs3_szerk2

Eldőlt: Magyar Péter nem politikus, hanem szektavezér

cs3_szerk2

Olvasónk, András: Hoztam 3 lehetséges okot, ami miatt a polgármester és Varga Feri harcol a szentesi iskolák ellen

cs3_szerk2

Dunai Ede: Megőrülök ettől az “ez a realitás” dumától

cs3_szerk2

Csalódott HMG-s szülő: a helyi baloldal ismét jól átverte a szentesieket

cs3_szerk2

Orbán Viktor: Brüsszelben semmibe vették az európai emberek akaratát

cs3_szerk2

Hont András: A csodás fészbukértelmiség és az egyéb magyar szürkeállomány szerint itt minden Orbán

cs3_szerk2