Felgyő

A nyár slágere az országban egyedülálló felgyői kecsketej jégkrém

A felgyői Veres család hamarosan 1000 gyermeket lep meg kecsketejből és gyümölcsből készült jégkrémmel. A Cs3.hu-nak elárulták, termékeik egészségesek és mindent saját maguk készítenek el.  

A felgyői kecskesajtot az országban már nagyon sok helyen ismerik és szeretik. Veres Zoltán és családja évekkel ezelőtt döntött úgy, hogy házilag állítják elő ezt a nagyon egészséges terméket. A család elkötelezett híve az egészséges táplálkozásnak. 

Kis gazdaságukban már 60 kecske termeli a tejet, és a bejárás mellett már sajtkészítő tanfolyamokat is szerveznek pár éve. A sajtok minőségi kecsketejből sajátkezűleg készülnek, és csakis házilag megtermelt ízesítést használnak. A gyerekek közül is egyre többen kedvelik az ízletes joghurtokat, de az igazi ínyencség a kecsketejből készült jégkrém. Az ötlet zseniális, hiszen a jégkrémet szinte minden gyerek szereti, és ha már így van, akkor legyen egészséges és természetes alapanyagokból készített, tartósítószer mentes termék. 

„A termékeink közül több alkalommal vittünk a helyi és közeli településekre ajándékba finomságokat a gyerekeknek, ezzel is szerettünk volna hozzájárulni az egészséges életmód kialakításához. Annyira népszerűek lettek a termékeink, hogy arra gondoltunk van gyümölcsünk bőven, és fagyasztó kapacitásunk is némileg, meglepjük a gyerekeket kecsketejből és gyümölcsből készült jégkrémmel. Akkora sikere lett, hogy azóta is sorra kapjuk a megrendeléseket táborokból és kisebb-nagyobb rendezvényekre. Sok esetben ez felajánlás volt, hiszen elkötelezettek vagyunk a gyerekek és az egészség felé. Mi is így élünk, a két kezünkkel készítünk mindent, és vannak időszakok amikor megállás nélkül megy a fejőgép. Ez a mi kis birodalmunk, ahol szabadon és a szabadban az állatainkkal együtt telnek a napjaink. A jégkrém tényleg egyedi, de nagyon macerás elkészíteni, ellenben a gyerekek imádják, mi pedig örömmel teszünk eleget a felkéréseknek” -mondta el Veres Zoltán a családi gazdaság vezetője.

A különleges hűsítő finomságok csak megrendelésre készülnek, amelyeket egyesével készítenek, és ahogy Zoli fogalmazott: „szívünk, lelkünk benne van”.  Közforgalomban még nem kapható, de hamarosan 1000 kisgyereknek szereznek vele örömet ismét. Bár sok munkával jár, de a mosolygós arcok, és a gyerekek öröme megéri, így nem csoda, hogy a nyári finomság a táborozó gyerekek kedvence lett.



- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Új keresztfát szenteltek a felgyői volt Felsőmajorban

cs3_szerk2

Hűtött védőitallal segít az önkormányzat Felgyőn

cs3_szerk2

Figyelmeztetnek a csongrádi és felgyői szülők: idegen leskelődik a gyerekek után!

cs3_szerk2

Nincs Felgyő falunap nélkül

cs3_szerk2

Egy emberként fogott össze Felgyő a gyerekekért

cs3_szerk2

Gyereknapot tartanak Felgyőn

cs3_szerk2

Húsvéti meglepetés Felgyőn

cs3_szerk2

A csongrádi zsaruk elől nincs menekvés: felgyői tolvajt fogtak az egyenruhások

cs3_szerk2

Cs3.hu Család! Itt az ideje egy újabb összefogásnak! Segítsünk a felgyői Anasztáziának!

cs3_szerk2