Szentes

Csongrádi fiatal DJ lépett fel a Balaton Sound színpadán

Dübörög az ország egyik legnagyobb zenei fesztiválja Zamárdiban, ahol egy csongrádi fiatal, Szarvas Milán is zenélt a bulizó közönségnek.

A 4 nap alatt a nagyszínpad mellett számos zenei helyszínen élvezhetik a legjobb zenéket a látogatók. A Balaton Sound egyik népszerű fellépője Metzker Viki az idén úgy döntött, hogy a stage-re tehetséges fiatalokat hív meg. Erre kapott lehetőséget a csongrádi Szarvas Milán, akit a helyiek Carl Cozmo néven ismernek. A csongrádi KTN fesztivál és a Laguna Klub meghatározó egyénisége és DJ-je több alkalommal is fellépett Vikivel, akinek szimpatikus volt a zenei stílusa, hozzáállása és kiállása. Ezért az idén ő is lehetőséget kapott, arra, hogy a szerdai nyitónapon önálló zenei szettel két alkalommal lépjen a közönség elé, az este folyamán.

„Volt bennem egy egészséges drukk, persze, hogy izgultam hiszen a Balaton Sound az ország egyik legnagyobb elektronikus zenei fesztiválja. Sokat készültem, hallgattam a szetteket, és nagyon vártam, hiszen ekkora közönség előtt még nem léptem fel. Nagyon jó érzés volt látni, hogy ismeretlenül is mennyi ember kíváncsi rám, és tetszik nekik, amit kínálok. Dance pop és aktuális slágerekkel készültem, és a közönség nagyon befogadó volt, én is nagyon jól éreztem magam. Mint csongrádi fiatal, nem gondoltam rá, de reménykedtem benne, hogy egyszer egy ilyen nagy fesztiválon is felléphetek. Ez az álmom valóra vált, és tényleg egy életre szóló élmény volt számomra. Nagy megtiszteltetés, hogy Metzker Viki meghívott, nagyon köszönöm a lehetőséget. -mondta el a fiatal csongrádi DJ.

Legközelebb a Sziget Fesztiválon hallhatjuk ahová szintén Metzker Vikitől kapott meghívást egy újabb fellépésre.- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

A Szentesi Járási Ügyészség vádat emelt egy diákját megkörnyékező tanár ellen

Szabó Viktor

70 éves korában elhunyt a szentesi vízilabdázók egyik legnagyobb szurkolója

Szabó Viktor

Égett a tarló Szentes közelében, két város tűzoltói érkeztek a helyszínre

Szabó Viktor

Traktorral ütközött össze egy kisteherautó Szentes és Szarvas között

Szabó Viktor

Folytatódik a hőség, mutatjuk, hol tudsz felfrissülni Szentesen!

Szabó Viktor

Simicskó István Szentesen: a honvéd kadétprogram sikertörténet

Szabó Viktor

Mit titkolnak a szentesi strand átvilágítása kapcsán?

Szabó Viktor

Ismét gyerekzsivajtól volt hangos a szentesi laktanya

Szabó Viktor

Szürkegém, bakcsó, jégmadár, béka, kacsa, mocsári teknős – velük találkozni egy este a Kurcán kenuzva

Szabó Viktor