Aktuális

Vasárnap Szentes ráléphet a fejlődés útjára

Június 9-én véget vethet Szentes lakossága az 5 éve tartó egyhelyben topogásnak és lemaradásnak. A város egy baloldali kifizetőhelyből újra naggyá lehet.

Szabó Zoltán Ferenc az elmúlt 5 évben semmilyen komolyabb fejlesztést nem tudott felmutatni, és munkahelyeket is csak Gyurcsány és Varga Ferenc helyi embereinek tudott megteremteni, közpénzből. Az álcivil baloldali káderek  most a várost akarják vezetni, élükön Szabóval és Tankóval, akik bár civilnek hazudják magukat, mindenki tudja, hogy a Demokratikus Koalíció és annak helytartója, Varga Ferenc irányítja minden lépésüket.

2019 óta 93, azaz kilencvenhárom ingatlant értékesített a balliberális többségű városvezetés, ami miatt a rendőrség is nyomozásba kezdett. A JÖSZ több tagja is Szabó ellen fordult, miután a DK átvette az irányítást, így egy óriási káosz alakult ki a baloldalon.

Ezt szüntetheti meg vasárnap Szentes lakossága. Bozó Zoltán gazdasági szakértőként egy világcéget már felépített Szentesről, és már bizonyította, hogy képes kihúzni Szentest abból a bizonyosból, amiben most nyakig benne van. Munkahelyteremtés, oktatásfejlesztés, gazdaságfejlesztés. Csak hogy egy párat említsünk abból, hogy mi várna Szentesre Bozóval.

A város évek óta nyögi a baloldali teszetoszaságot, megérdemelné, hogy végre a fejlődés útjára lépjen. Szentes és a szentesiek sokkal többet érdemelnek, kezdődjön végre a városépítés!



- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Farkas Sándor: Nem szűnik meg a drámatagozat, hanem egy régóta szükségszerű fejlesztés történik!

Szabó Viktor

Cs3.hu exkluzív: Gémes László már nem Fidesz tag! + VIDEÓ!

Szabó Viktor