Vélemény

Hont András: A csodás fészbukértelmiség és az egyéb magyar szürkeállomány szerint itt minden Orbán

A Megváltó maga is elismerte, hogy nemsokkal megváltósága előtt Mészáros Lőrinc cégénél járt állásinterjún.

„Amennyiben létezik egy skandináv elemző vagy dél-amerikai történész, aki lelkesen érdeklődik a régiónk iránt, és elmesélik neki, hogy volt egy botrány a magyar államfő körül, amelynek során az őt megválasztó kormánytöbbség is csinálta a tűzijátékot, a miniszterelnök személyesen küldte el a selyemzsinórt, a köztársasági elnök pedig megbukott, ám ennek farvizén gyorsan leléptették a közelgő választás kormányzati frontemberét, a volt igazságügyminisztert, az attraktív női politikust (de annyira, hogy még a parlamenti mandátumáról is lemond, noha a 135 másik között simán meghúzódhatott volna csöndben), majd a rákövetkező hónapok médiasztárja, a kormány  reménybeli ellenfele a volt igazságügyminiszter addig tökismeretlen, kormányközeli cégekben meglapuló exférje lesz, akkor skandináv elemző, a dél-amerikai történész vagy egy kaukázusi zsurnaliszta ott a távolban biztosan elkezd gondolkodni, hogy a két jelenség (a már szinte nem is emlegetett kegyelmi botrány és Messiás Péter eljövetele) között mi az összefüggés. Magyországon persze senki nem gondolkodik ilyesmin. Még akkor sem, amikor visszaléptetik a bitangerős kormánypárt százmilliókért reklámozott jelöltjét a legfontosabb ellenzéki által betöltött tisztség birtokosával szemben egy mikropárt addig csak közlekedési hobbistának tartott jelöltje javára, aki amúgy a kormányfő távoli rokona. Ugyan, minek ilyesmin agyalni?

A csodás fészbukértelmiség és az egyéb magyar szürkeállomány szerint itt minden Orbán. Ha meghal egy római melegbárban egy influenszer: Orbán. Ha izraeliek világszerte értékesítenek egy kémszoftvert: Orbán. Ha kiszivárog egy felvétel, amelyen ellenzékiek egymásközt egymást szapulják, és saját elásatásukról értekeznek: Orbán. De ha van egy ügy, amelyik az első mozzanatától bűzlik, de pillanatnyilag csillapítja a sokéves mellőzöttség miatti keserűséget, az biztosan nem Orbán. Ugyan már, ez konteó! Jóvannakor.

Még egy megjegyzés. A Megváltó maga is elismerte, hogy nemsokkal megváltósága előtt Mészáros Lőrinc cégénél járt állásinterjún. Nekem csak egy kérdésem van, illetve kettő. Mi van, ha azt az állást meg is kapta? És az állás az, amit most látunk?”



- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Olvasónk, András: Hoztam 3 lehetséges okot, ami miatt a polgármester és Varga Feri harcol a szentesi iskolák ellen

Szabó Viktor

Dunai Ede: Megőrülök ettől az “ez a realitás” dumától

Szabó Viktor

Csalódott HMG-s szülő: a helyi baloldal ismét jól átverte a szentesieket

Szabó Viktor

Orbán Viktor: Brüsszelben semmibe vették az európai emberek akaratát

Szabó Viktor

Orbán Viktor: Győzni kell!

Szabó Viktor

Moderari: Ha holnap el kellene indulnom…

Szabó Viktor

Stefan Streit: Hagyjuk a jól működőt haladni és ne akarjuk a felépítettet rombolni

Szabó Viktor

A Magyar Péter Színház bemutatja: Pünkösd Szentesen

Szabó Viktor

Gladden Pappin: Bölcsen tenné az EU, ha Magyarország példáját követné

Szabó Viktor