Szentes

Bozó Zoltán: Szentes legyen újra a Nemzet Sportvárosa!

„Általános iskolai sporttagozatok létrehozását szorgalmazzuk, valamint elindítjuk a „kettős karrier” életpályamodellt a középiskolákban” – írja legújabb videójához a Fidesz-KDNP polgármesterjelöltje.

„Az kevés, ha nevünkben viseljük a Nemzet Sportvárosa címet. Én azt gondolom, hogy ezért tenni is kell! Az önmagában kevés, hogyha vannak kiváló sportegyesületeink, nagyon fontos, hogy ez a közoktatás területén is megvalósulhat. Szerintem már az általános iskolától a középiskolán keresztül van létjogosultsága a sport oktatásának” – fogalmazott a jelölt.

Sipos Kitti, a kormánypártok képviselőjelöltje kifejtette, hogy nagyon lényeges, hogy a sportra neveljük a gyerekeinket, a testmozgás, edzés mindenképpen fontos már kicsi korban. „Iskolavezetőként azt gondolom, hogy nem csak az a fontos, hogy a középiskolában a mindennapos testnevelésben részesüljenek a gyerekek, és itt a sport szeretetét megtanítsuk a gyerekeknek, hanem a felsőoktatásban is fontos ezt megvalósítani, és egy ilyen képzés Szentesen bizony jó lenne elindítani” – vélekedett az iskolaigazgató.

Bozó Zoltán kifejti, hogy a Testnevelési Egyetem nyitott arra, hogy Szentesen kihelyezett képzésekben partner legyen, így azok számára is lehetőség nyílna helyben tanulni, akik a sportra hivatásként tekintenek és az aktív sportéletük után sportmenedzserként, adott esetben sportdiplomataként, vagy pedig edzőként szeretnék folytatni.- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

BRFK: Elfogtak két férfit közösség tagja elleni erőszak miatt – egyiküket Szentesen

Szabó Viktor

Taroltak a szentesi diákok kisfilmjei

Szabó Viktor

Hivatalos: Szentes régi-új polgármestere: Szabó Zoltán Ferenc

Szabó Viktor

Bozó Zoltán: Éljünk a lehetőségeinkkel!

Szabó Viktor

Farkas Sándor: Csak a BÉKE, csak a FIDESZ!

Szabó Viktor

Szentes és Magyarország választ – ÉLŐ közvetítés!

Szabó Viktor

Vállalkozói szabadegyetemet hoznának létre Bozó Zoltánék Szentesen + VIDEÓ!

Szabó Viktor

Bozó Zoltán: A gyermekek bevonásával, a legsötétebb hazugságokkal próbálják befeketíteni csapatom tagjait

Szabó Viktor

„Szirbik Imre után a Szabó nevezetű polgármester lényegében nem csinál semmit sem” + VIDEÓ!

Szabó Viktor