Csongrád Szentes

Szentesi és csongrádi diákjait is díjazta a HSZC

Hódmezővásárhely adott otthont annak a különleges ünnepségnek, amelyen a Hódmezővásárhelyi Szakképzési Centrum elismerte az idei tanév legkiválóbb országos szakmai és közismereti versenyeredményeit.

Az ünnepségen Kincses Tímea, a HSZC főigazgatója, valamint Hegedűs Zoltán, a Centrum kancellárja gratulált a diákoknak, akik kimagasló teljesítményükkel erősítették az intézményeink hírnevét.

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara 2008 óta rendezi meg a Szakma Kiváló Tanulója Versenyt (SZKTV), kibővítve az Országos Szakmai Tanulmányi Versennyel (OSZTV).

A nívós és nagy presztízzsel rendelkező országos szakmai versenyeken a következő szentesi diákok értek el jeles eredményeket:

Tóth Rita, a HSZC Szentesi Zsoldos Ferenc Technikum tanulója, hegesztő szakmában a 2. helyezést érte el. Felkészítő oktatói Nagy Zoltán és Héjja Péter (Hydro-kor Kft.)

Kürti-Szabó Zsombor, a HSZC Szentesi Pollák Antal Technikum diákja, informatikai rendszer- és alkalmazás- üzemeltető technikus szakmában 5. helyezést ért el. Felkészítő oktatói Kondor Csaba, Molnár Norbert és Faur István

A szentesi és csongrádi nebulók tanulók nem csak az SZKTV-n és az OSZTV-n remekeltek, hanem más rangos országos és nemzetközi szakmai és sportversenyeken is megcsillogtatták tehetségüket.

A HSZC Szentesi Boros Sámuel Technikum tanulói a gazdálkodás és logisztika területén jeleskedtek:

Szarka Nándor, a Luca Pacioli Középiskolás Versenyen ért el 1. helyezést. Felkészítő oktatói Szigetiné Mészáros Zsuzsanna és Bartuczné Józsa Anikó.

Kalabalukovich Dóra, Lőrincz Szabolcs és Brenner Tamás csapatban remekeltek. Egy nap alatt a logisztika körül (Neumann János Egyetem) versenyen 1. helyezést értek el. Felkészítette őket Deákné Horváth Mónika, Lőrincz Ildikó, Mihály István és Bimbó Róbert oktatók.

A HSZC Szentesi Pollák Antal Technikum diákjai távközlési versenyen nyújtottak kiemelkedő teljesítményt:

Bárány Gergő, Répa Erik és Takács Krisztián az “Az én távközlésem” távközlési versenyen, távközlésipar kategóriában csapatban értek el 1. helyezést. Felkészítő oktatójuk Ágoston Csaba.

 A HSZC Szentesi Zsoldos Ferenc Technikum tanulóinak kiemelkedő eredményei:

Lőrincz Tamara és Kulcsár Zsuzsanna csapatban értek el 2. helyezést bolti előkészítő részszakmában a Rugalmas tanulási utak versenyen. Felkészítette őket Mácsai Erzsébet és Horváthné Török Tünde oktatók.

Bóta Anna Ildikó, az Implom József Középiskolai Helyesíró Verseny Kárpát-medencei döntő szakképző iskola kategóriában 2. helyezést szerzett. Felkészítette Mácsai Anita oktató.

A HSZC Csongrádi Sághy Mihály Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium diákja, Szabó Márton, a JAF HOLZ Faipari E-Learning Versenyen ért el egy igazán szép eredményt, a dobogó legfelső fokára állhatott ő. Felkészítő oktatója Száraz András.

Forrás, további fotók: hszc.hu- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Hajvasalót lopott egy csongrádi fiatal, bíróság elé áll

Szabó Viktor

BRFK: Elfogtak két férfit közösség tagja elleni erőszak miatt – egyiküket Szentesen

Szabó Viktor

Taroltak a szentesi diákok kisfilmjei

Szabó Viktor

Hivatalos: Szentes régi-új polgármestere: Szabó Zoltán Ferenc

Szabó Viktor

Bozó Zoltán: Éljünk a lehetőségeinkkel!

Szabó Viktor

Farkas Sándor: Csak a BÉKE, csak a FIDESZ!

Szabó Viktor

Szentes és Magyarország választ – ÉLŐ közvetítés!

Szabó Viktor

Vállalkozói szabadegyetemet hoznának létre Bozó Zoltánék Szentesen + VIDEÓ!

Szabó Viktor

Bozó Zoltán: A gyermekek bevonásával, a legsötétebb hazugságokkal próbálják befeketíteni csapatom tagjait

Szabó Viktor