Csongrád Szentes

Szentesi és csongrádi diákjait is díjazta a HSZC

Hódmezővásárhely adott otthont annak a különleges ünnepségnek, amelyen a Hódmezővásárhelyi Szakképzési Centrum elismerte az idei tanév legkiválóbb országos szakmai és közismereti versenyeredményeit.

Az ünnepségen Kincses Tímea, a HSZC főigazgatója, valamint Hegedűs Zoltán, a Centrum kancellárja gratulált a diákoknak, akik kimagasló teljesítményükkel erősítették az intézményeink hírnevét.

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara 2008 óta rendezi meg a Szakma Kiváló Tanulója Versenyt (SZKTV), kibővítve az Országos Szakmai Tanulmányi Versennyel (OSZTV).

A nívós és nagy presztízzsel rendelkező országos szakmai versenyeken a következő szentesi diákok értek el jeles eredményeket:

Tóth Rita, a HSZC Szentesi Zsoldos Ferenc Technikum tanulója, hegesztő szakmában a 2. helyezést érte el. Felkészítő oktatói Nagy Zoltán és Héjja Péter (Hydro-kor Kft.)

Kürti-Szabó Zsombor, a HSZC Szentesi Pollák Antal Technikum diákja, informatikai rendszer- és alkalmazás- üzemeltető technikus szakmában 5. helyezést ért el. Felkészítő oktatói Kondor Csaba, Molnár Norbert és Faur István

A szentesi és csongrádi nebulók tanulók nem csak az SZKTV-n és az OSZTV-n remekeltek, hanem más rangos országos és nemzetközi szakmai és sportversenyeken is megcsillogtatták tehetségüket.

A HSZC Szentesi Boros Sámuel Technikum tanulói a gazdálkodás és logisztika területén jeleskedtek:

Szarka Nándor, a Luca Pacioli Középiskolás Versenyen ért el 1. helyezést. Felkészítő oktatói Szigetiné Mészáros Zsuzsanna és Bartuczné Józsa Anikó.

Kalabalukovich Dóra, Lőrincz Szabolcs és Brenner Tamás csapatban remekeltek. Egy nap alatt a logisztika körül (Neumann János Egyetem) versenyen 1. helyezést értek el. Felkészítette őket Deákné Horváth Mónika, Lőrincz Ildikó, Mihály István és Bimbó Róbert oktatók.

A HSZC Szentesi Pollák Antal Technikum diákjai távközlési versenyen nyújtottak kiemelkedő teljesítményt:

Bárány Gergő, Répa Erik és Takács Krisztián az “Az én távközlésem” távközlési versenyen, távközlésipar kategóriában csapatban értek el 1. helyezést. Felkészítő oktatójuk Ágoston Csaba.

 A HSZC Szentesi Zsoldos Ferenc Technikum tanulóinak kiemelkedő eredményei:

Lőrincz Tamara és Kulcsár Zsuzsanna csapatban értek el 2. helyezést bolti előkészítő részszakmában a Rugalmas tanulási utak versenyen. Felkészítette őket Mácsai Erzsébet és Horváthné Török Tünde oktatók.

Bóta Anna Ildikó, az Implom József Középiskolai Helyesíró Verseny Kárpát-medencei döntő szakképző iskola kategóriában 2. helyezést szerzett. Felkészítette Mácsai Anita oktató.

A HSZC Csongrádi Sághy Mihály Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium diákja, Szabó Márton, a JAF HOLZ Faipari E-Learning Versenyen ért el egy igazán szép eredményt, a dobogó legfelső fokára állhatott ő. Felkészítő oktatója Száraz András.

Forrás, további fotók: hszc.hu



- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Olvasói levél: Mazsi birtokba vette a Körös-toroki strandot

Szabó Viktor

Egy 39 éves férfi rongált meg egy csongrádi ingatlant

Szabó Viktor

Már csak 100 km hiányzik Cseuz Lászlónak Párizsig

Szabó Viktor

A kutyusokat is várják a Körös-torokban

Szabó Viktor

Pingpongasztalt kaptak az Apponyi tér környéki szentesi gyerekek

Szabó Viktor

Halálos baleset: Vonat elé hajtott agy autó Szentes és Csongrád között

Szabó Viktor

Újra együtt a Fivérek

Szabó Viktor

Kiválóan szerepelt a szentesi Pengő László a Szervátültetettek és Művesekezeltek Európa-Bajnokságán, Lisszabonban

Szabó Viktor

Elöntötte Szentest az eső: 60 milliméter zúdult le

Szabó Viktor