Belföld Külföld

Menczer Tamás: hazudik, aki szerint nem a háború vagy béke kérdése a legfontosabb Európában

Aki azt mondja, hogy ma Európában nem a háború vagy béke kérdése a legfontosabb, az egészen egyszerűen hazudik – mondta a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója a Facebook-oldalán csütörtökön közzétett videóban, amely egy részlet az M1 aktuális csatornának adott interjújából.

Menczer Tamás kijelentette, hogy nyilvánvalóan a legfontosabb téma és kérdés ma az, hogy háború felé megy Európa vagy béke felé.

Hozzátette, hogy a “legfrissebb és legdurvább” hír szerint Emmanuel Macron francia elnök pártszóvivője arról beszélt, hogy NATO-csapatokat kell küldeni Ukrajnába, amit – tudomása szerint – még senki nem mondott korábban.

“Arról már beszéltek, hogy be kell küldeni nyugati csapatokat, különösen, ha az oroszok áttörik a frontot, ezt mondta a francia elnök is, meg Joe Biden emberei is mondták, meg mások is mondták, de hogy NATO-csapatokat kell beküldeni, ilyet tudomásom szerint még senki nem mondott, ez egy újabb vörös vonal, amelyet átléptek, esetünkben a francia elnök szóvivője, és azt mondta, hogy azért kell NATO-csapatokat beküldeni, hogy kiváltsák a nem harcoló ukrán csapatokat, hogy azok el tudjanak menni a frontra” – fogalmazott a kommunikációs igazgató.

Menczer Tamás szerint a NATO-csapatok beküldése az első lépés, a második pedig az lenne, hogy “ha már ott vannak a NATO-csapatok, akkor harcoljanak is egy kicsit”.

“Ha oda a NATO-csapatok bemennek, az egyet jelent a NATO és Oroszország konfliktusával, ami meg egyet jelent a harmadik világháborúval. Tehát, jó lenne, hogyha ilyen iszonyú felelőtlen mondatokat senki nem mondana. NATO-csapatokat akarnak beküldeni. Mi ellen tudunk menni és ellen tudunk tartani június 9-én a választás során” – hangsúlyozta a politikus.

A megosztott videó alatti hozzászólásában Menczer Tamás azt írta: “megvédjük Magyarország békéjét és biztonságát!” Június 9-én csak a béke, csak a Fidesz! – tette hozzá.



- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Orbán Viktor: se pénzt, se embert nem küldünk a háborúba

Szabó Viktor

A német védelmi miniszter hadiösvényre lépett, háborús mozgósítás indul Németországban

Szabó Viktor

Folytatódik az LMBTQ-cirkusz – két napra megint szivárványszínű lesz a müncheni stadion

Szabó Viktor

Orbán Viktor: Az emberek világosan megüzenték, békét akarnak!

Szabó Viktor

Orbán Viktor: a választás tétje összeurópai: háború vagy béke

Szabó Viktor

Szentes és Magyarország választ – ÉLŐ közvetítés!

Szabó Viktor

Ungár Péter: Márki-Zay Péter egy futóbolond, távozzon a közéletből!

Szabó Viktor

Orbán Viktor: ma ott vagyunk minden faluban és minden városban, minden utcában és minden téren

Szabó Viktor

Orbán Viktor: a vasárnapi EP-választáson kapunk egy esélyt a háború megállítására

Szabó Viktor