Vélemény

A Magyar Péter Színház bemutatja: Pünkösd Szentesen

Jelenléte betöltötte a fél teret, és megtelének mindnyájan a Magyar Péter iránti hamis szeretettel és reménységgel, holott azt sem tudják vala, kicsoda.

„Amikor pedig eljött pünkösd napja, és mindnyájan egyakarattal együtt valának Szentesen, nagy hirtelenséggel mintegy sebesen zúgó szélnek zendülése behajtott a térre az álmessiás nemzeti platós autója. A Szentlélek helyett megérkezett Magyar Péter. Megkönnyebbültek.

Jelenléte betöltötte a fél teret, és megtelének mindnyájan a Magyar Péter iránti hamis szeretettel és reménységgel, holott azt sem tudják vala, kicsoda. Magyar kettős nyelvvel szóla hozzájuk, ahogy a kígyó adta neki szólni.

Minekutána pedig ez a zúgás lőn, zavarodás támadt, mert mindenki azt hallotta szólni, amit hallani akart. Mintha gondolataikban olvasott volna, nem volt abban semmi megütközésre méltó, amitől bódult állapotba kerültek, egyesek mondának: édes bortól részegedtek meg.

Péter azonban előállván, monda nékik: nem részegek ezek, amint ti állítjátok, hiszen a napnak tizedik órája van. Hanem ez az, ami megíratott a liberális értelmiség hamis prófétái által, hogy a Fideszből jön el a szabadító, az ámításnak szelleme által, amit most láttok.

Ettől veszítette eszét mindenki, aki hamis messiásra vágyik és szereti a hazugságot. Ez lészen büntetése.

Monda Péter: kitöltök az én hamis antikrisztusi szellememből minden testre, és a ti ifjaitok hamis látásokat látnak, és a ti véneitek hazug álmokat álmodnak, és mennek a vágóhídra. Békére, szeretetre, összefogásra van szükség, de mi nem fogunk össze senkivel.”

Bartus László- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Hont András: A csodás fészbukértelmiség és az egyéb magyar szürkeállomány szerint itt minden Orbán

Szabó Viktor

Orbán Viktor: Győzni kell!

Szabó Viktor

Moderari: Ha holnap el kellene indulnom…

Szabó Viktor

Stefan Streit: Hagyjuk a jól működőt haladni és ne akarjuk a felépítettet rombolni

Szabó Viktor

Gladden Pappin: Bölcsen tenné az EU, ha Magyarország példáját követné

Szabó Viktor

Moderari: Kopog a fakanál

Szabó Viktor

Olvasói levél: Lampionos felvonulás fényes nappal

Szabó Viktor

Moderari: Katasztrófavakság

Szabó Viktor

Olvasói levél: Hogy viselkedhet idős emberekkel így valaki?!

Szabó Viktor