Aktuális

Cs3.hu exkluzív: Gémes László már nem Fidesz tag! + VIDEÓ!

Gémesnek már semmi köze a Fideszhez – jelentette ki Farkas Sándor, a párt választókerületi elnöke és Kósa Lajos, a Fidesz alelnöke.  

Portálunk exkluzív videót készített Kósa Lajossal és Farkas Sándorral, melyben arra kértük a politikusokat, hogy tisztázzák a mindszenti helyzetet. A Tisza-parti városban elsőként Pálinkóné Szedlák Renáta jelentette be indulását, aki a Fidesz-KDNP színeiben méretteti meg magát. Később bejelentette indulását Gémes László, leköszönő megyei közgyűlési elnök. 

Kósa Lajos, a Fidesz alelnöke tisztázta, hogy a párt alapszabályában rögzítve van, hogy ha valaki a párt jelöltje ellen indul, azt egyből kizárják. „A Fidesz egy demokratikus párt, mindenki számára nagyon világos, mindenki számára kötelező szabályokkal. Így a jelöltállítás kapcsán egy fő szabályunk például, hogy ha van egy településen egy hivatalos Fidesz-jelölt, és egy Fidesz-tag elindul vele szemben, akkor azzal automatikusan kizárta magát a párt soraiból, és természetesen semmi köze a Fideszhez” – mondta el Kósa Lajos. 

Farkas Sándor arra hívta fel a figyelmet, hogy Mindszent Városában a Fidesz-KDNP közös jelöltje Pálinkóné Szedlák Renáta. „A vele szembe induló Gémes László NEM Fidesz-tagként indul, a Fidesz alapszabály kizárja őt a Fidesz sorai közül” – tisztázta a kérdést Farkas Sándor, aki arra kérte a mindszentieket, hogy a Fidesz-KDNP jelöltjére tegyék a voksukat, hogy a település tovább tudjon fejlődni. 



- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Szentesre érkezik Majka

Szabó Viktor

Vasárnap Szentes ráléphet a fejlődés útjára

Szabó Viktor