Szentes

Szijjártó Péter Szentesen: Az nem helyes, nem megy, hogy a nemzet sportvárosa sportcsarnok nélkül maradjon!

A külgazdasági és külügyminiszter megerősítette, hogy a kormány nagyon szívesen együttműködik Bozó Zoltánnal, a Fidesz-KDNP polgármesterjelöltjével abban, hogy a leégett sportcsarnokot újjá tudják építeni.

A szentesi pódiumbeszélgetésen elhangzott, hogy Szentes jelenlegi polgármestere képtelen az együttműködésre, így a kormány nem tudott segíteni a létesítmény újraépítésében. Majd jött a háború, és a megdrágult energiaárak, amikre 4000 milliárddal többet kellett költenie a kormánynak.

„Ha nem lett volna háború, nem lettek volna szankciók, nem lett volna ez a 4000 milliárd „huss ki az ablakon”, már lettek volna lépések. De az ígéret az érvényes! Tehát nagyon szívesen működünk veled együtt abban, Zoli, az önkormányzati választás után, hogy megnézzük, hogy milyen módon tudjuk fölfele nyomni a háború miatt ellehetetlenült beruházások listáján a szentesi sportcsarnoknak az újraépítését, mert az nem helyes, nem megy, hogy a nemzet sportvárosa sportcsarnok nélkül maradjon. Ezt nem csak a versenysport szempontjából gondolom így, hanem abból a szempontból is, hogy itt azért két általános iskola tornatermeként is szolgált a sportcsarnok, és az főleg a mi kormányunk alatt nem lehet, hogy a gyerekek sportolási lehetőség nélkül maradjanak” – fogalmazott Szijjártó Péter.



- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Elkezdődött  – a Fidesz szentesi csapata mindenkit vár egy tányér lecsóra!

kissferenc

“Bent:Csend. A Béke itt kezdődik…” – Reményik Sándor

cs3_szerk5

Vörös Viktor a Szentesi Vízilabda Klub új elnöke – remélhetőleg befejeződnek a klub elleni külső támadások!

cs3_szerk5

Átadás-átvétel a Tóth József Színház és Vigadóban: 3 év alatt 76. 571 fő látogató, viszont 2 év után is penészes a fal, amiről az önkormányzat tudott (fotókkal)

cs3_szerk5

Közleményt adott ki az SZTE: a fül-orr-gégészeti ellátás nem szűnt meg Szentesen 

cs3_szerk5

Jövőhéten ismét rotyog Szentesen a lecsó 250 bográcsban 🍅🫑 a héten még lehet jelentkezni!

cs3_szerk5

Cseh Tamara birkózó világbajnoki 12. helyezést ért el 

cs3_szerk5

Balesetveszélyes részek vannak a Szentesi Üdülőközpontban 

cs3_szerk5

Vedd észre, ha valaki segítséget kér – ha ismered a kézjelzést életet menthetsz

cs3_szerk5