Szentes

Szijjártó Péter: Ha Szentes fejlődni szeretne, Bozó Zoltán kiváló lehetőség erre!

„Szentesen és Hódmezővásárhelyen is olyan polgármestert sikerült választani, kik inkább foglalkoztak a saját politikai karrierjükkel, saját önimádatukkal, semmint a város fejlődésével” – jelentette ki a külgazdasági és külügyminiszter kedden, Szentesen.

Szijjártó Péter Bozó Zoltán meghívására érkezett a városba, ahol egy pódiumbeszélgetésen fejtették ki álláspontjukat Szentes gazdaságfejlesztésével kapcsolatban. A miniszter elmondta, hogy Szabó Zoltán Ferenc, a város jelenlegi polgármestere is sokkal inkább a kormány támadásával foglalkozik, a város fejlesztése helyett.

A beszélgetésen elhangzott, hogy a Magyarországra érkező nagy cégekért hatalmas harc folyik az országok között. A nemzetközi versenyben idecsábított beruházások pedig az országon belül versenyeztetnek. „Mindig onnan indulunk, hogy van 4-5-6-7 lehetséges magyarországi lokáció, és ezek közül kerül ki a nyertes város, ahol végül megvalósul a munkahelyteremtő beruházás. Tehát arra figyelni kell, hogy nem csak Szentes szeretné az ipari centrumokba beszállító vállalkozásokat bevonzani, hanem bizony van még jó pár ilyen város. Innentől kezdve a polgármesterek közötti különbség dönt. Ki milyen ügyes, milyen kapcsolatai vannak, mennyire együttműködő?” – fogalmazott a külügyminiszter.

Kedden egyértelművé vált, hogy Szentes jelenlegi vezetése egyetlen nagyobb céget sem tudott a városba hozni, hiszen nem tudott együttműködni a kormánnyal. Szijjártó Péter elmondta, hogy ha a szentesiek fejlődést szeretnének a településen, akkor Bozó Zoltánt kell polgármesternek választani, hiszen neki megvan a megfelelő lobbiereje, és tehetsége a városépítéshez.- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Megnyerte haza rendezésű versenyét a Szentes Városi Úszó Club

Szabó Viktor

Vihar a baloldal szentesi bilijében! Krausz Jánosné kiosztotta a körzet DK-s képviselőjelöltjét

Szabó Viktor

Bozó Zoltán: Fontos, hogy legyen víziónk! + VIDEÓ!

Szabó Viktor

Gyereknapi plüsskeresést hirdetett Bozó Zoltán és csapata

Szabó Viktor

Kowalsky meg a Vega: Hajrá Szentes, hajrá Krimo!

Szabó Viktor

Szentesi és csongrádi diákjait is díjazta a HSZC

Szabó Viktor

Lehetőség, lendület, Szentes! – Bozó Zoltán bemutatta programját

Szabó Viktor

Cs3.hu Család! Segítsünk megtalálni a szentesi Papp Tibort!

Szabó Viktor

Bizonyítványt kaptak a jövő távközlési szakemberei

Szabó Viktor