Szentes

Bozó Zoltán is reagált az aljas lejáratókampányra

A Fidesz-KDNP polgármesterjelöltje megerősítette, hogy normális hangvételű és a hangsúlyt a programra helyező kampányt kíván folytatni, és kiáll a megtámadott képviselőjelöltjei mellett. 

Mint arról beszámoltunk, minden jóérzést nélkülöző, mocskos, hazug lejárató kampányba kezdtek a Szabó Zoltán érdekeit kiszolgáló névtelen, arctalan szennyoldalak.  (Miközben az egyik ilyen oldal szerkesztője ellen éppen vádemelés folyik, sikkasztással gyanúsítják…) Akkora lehet a pánikhangulat a szentesi baloldalon, hogy rendszámokat hamisítanak, rágalmaznak és rongálnak.

Bozó Zoltán Facebook posztban fejtette ki álláspontját, miszerint Szentesnek nem a gyűlöletkeltésre, hanem nyugodt fejlődésre, békére és biztonságra van szüksége.

„Polgármesterjelöltségem első pillanatában kijelentettem, hogy normális hangvételű és a hangsúlyt a programra helyező kampányt kívánok folytatni csapatommal együtt. Ezt is teszem. Meggyőződésem volt, – és ma is az – hogy Szentes a lehetőségek városa, melynek lendületet kell adni, s ebben minden itt élőre számítok.

Egy demokráciában viszont semmi szükség nincs arra, hogy bárki otromba, erkölcstelen és ízléstelen módon, minden írott és íratlan etikai normát felrúgva, egy arctalan Facebook-oldal mögé bújva pocskondiázza csapatom tagjait, semmibe véve magánéletüket, veszélyeztetve munkahelyüket. Én kiállok képviselőjelöltjeim mellett, mert tisztességes, kiváló emberek, édesanyák, családapák, akik most nemtelen, aljas támadás áldozatai. Munkával tesznek a közért és nem becsmérlő szavakkal, gyáván a háttérbe rejtőzve.

Szentesnek nem erre, hanem nyugodt fejlődésre, békére és biztonságra van szüksége” – írja oldalán Bozó. 



- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Családi napot tartottak a szentesi HMG-ben

Szabó Viktor

Szijjártó Péter Szentesen: Az nem helyes, nem megy, hogy a nemzet sportvárosa sportcsarnok nélkül maradjon!

Szabó Viktor

Bozó Zoltán: A változás erőt ad nekünk, a változás lehetőséget hordoz magában! + VIDEÓ!

Szabó Viktor

Tenisztáborba várják a szentesi gyerekeket

Szabó Viktor

Sebestyén Márta ad ünnepi koncertet Szentesen

Szabó Viktor

Szijjártó Péter: Ha Szentes fejlődni szeretne, Bozó Zoltán kiváló lehetőség erre!

Szabó Viktor

A DK bekebelezte Szabó Zoltánt

Szabó Viktor

Idős férfitől vette el a pénzét egy páros Szentesen

Szabó Viktor

Közel egy éven keresztül, többször lopott Szentesen egy 32 éves férfi

Szabó Viktor