Szentes

Bozó Zoltán is reagált az aljas lejáratókampányra

A Fidesz-KDNP polgármesterjelöltje megerősítette, hogy normális hangvételű és a hangsúlyt a programra helyező kampányt kíván folytatni, és kiáll a megtámadott képviselőjelöltjei mellett. 

Mint arról beszámoltunk, minden jóérzést nélkülöző, mocskos, hazug lejárató kampányba kezdtek a Szabó Zoltán érdekeit kiszolgáló névtelen, arctalan szennyoldalak.  (Miközben az egyik ilyen oldal szerkesztője ellen éppen vádemelés folyik, sikkasztással gyanúsítják…) Akkora lehet a pánikhangulat a szentesi baloldalon, hogy rendszámokat hamisítanak, rágalmaznak és rongálnak.

Bozó Zoltán Facebook posztban fejtette ki álláspontját, miszerint Szentesnek nem a gyűlöletkeltésre, hanem nyugodt fejlődésre, békére és biztonságra van szüksége.

„Polgármesterjelöltségem első pillanatában kijelentettem, hogy normális hangvételű és a hangsúlyt a programra helyező kampányt kívánok folytatni csapatommal együtt. Ezt is teszem. Meggyőződésem volt, – és ma is az – hogy Szentes a lehetőségek városa, melynek lendületet kell adni, s ebben minden itt élőre számítok.

Egy demokráciában viszont semmi szükség nincs arra, hogy bárki otromba, erkölcstelen és ízléstelen módon, minden írott és íratlan etikai normát felrúgva, egy arctalan Facebook-oldal mögé bújva pocskondiázza csapatom tagjait, semmibe véve magánéletüket, veszélyeztetve munkahelyüket. Én kiállok képviselőjelöltjeim mellett, mert tisztességes, kiváló emberek, édesanyák, családapák, akik most nemtelen, aljas támadás áldozatai. Munkával tesznek a közért és nem becsmérlő szavakkal, gyáván a háttérbe rejtőzve.

Szentesnek nem erre, hanem nyugodt fejlődésre, békére és biztonságra van szüksége” – írja oldalán Bozó. - Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Megnyerte haza rendezésű versenyét a Szentes Városi Úszó Club

Szabó Viktor

Vihar a baloldal szentesi bilijében! Krausz Jánosné kiosztotta a körzet DK-s képviselőjelöltjét

Szabó Viktor

Bozó Zoltán: Fontos, hogy legyen víziónk! + VIDEÓ!

Szabó Viktor

Gyereknapi plüsskeresést hirdetett Bozó Zoltán és csapata

Szabó Viktor

Kowalsky meg a Vega: Hajrá Szentes, hajrá Krimo!

Szabó Viktor

Szentesi és csongrádi diákjait is díjazta a HSZC

Szabó Viktor

Lehetőség, lendület, Szentes! – Bozó Zoltán bemutatta programját

Szabó Viktor

Cs3.hu Család! Segítsünk megtalálni a szentesi Papp Tibort!

Szabó Viktor

Bizonyítványt kaptak a jövő távközlési szakemberei

Szabó Viktor