Szentes

Szabó Zoltánék megkezdték lejáratókampányukat

Minden jóérzést nélkülöző, mocskos hazug lejárató hadműveleteket kezdtek a Szabó Zoltán farvizén evickélő szennyoldalak. Semmitől sem riadnak vissza, mindent megtesznek a baloldal hatalomban maradásáért. Rendszámokat hamisítanak, rágalmaznak és rongálnak.

A Magyar Narancs baloldali lap arról ír, hogy szerbiai magyarok gyűjtöttek aláírást a Fidesznek Szentesen. A portál újságírója, Bakos András arra a szennyoldalra hivatkozik, amelyik ázsiai lájkok ezreit vásárolja, hogy úgy tűnjön, sikeres a közösségi médiában. (Az oldal szerkesztőjének elborult elméjéről tesz tanúbizonyságot az is, hogy még a tragikus, nemrég bekövetkezett gyilkosságról is gúnyos, vigyorgó emojikkal teli posztokat gyártott.)

A Szabó szekerét toló portálok egy fotóra hivatkoznak, amin szerb rendszámú autók állnak a szentesi Fidesz irodája előtt. A fénykép azonban hamisított, a szerb rendszámokat a cikkek szerzői szerkesztették rá.

Az alábbi képünkön láthatja az eredeti, magyar rendszámokat:

Itt pedig a szerkesztett, hamis, szerb rendszámok:

A Szabó érdekeit kiszolgáló bértollnokok még arra az elképesztő mocskosságra is képesek voltak, hogy egy köztiszteletben álló igazgatónőt vádoljanak meg hazug módon „kicsapongó életmóddal”, egy másik képviselőjelöltet pedig alkoholistának tituláljanak. Megkeresésünkre a jelöltek elmondták, hogy megtették a jogi lépéseket.

Kijelenthetjük tehát, hogy már nem csak az idős embereket vegzálja Szabó Zoltán, de a baloldali aktivisták a politikai ellenfeleket is a legalja módszerekkel próbálják lejáratni. Arról nem is beszélve, hogy a szentesi galerik már nem csak a médiában, hanem fizikailag is a polgármester kezére játszanak, hiszen napok óta rongálják a jobboldal plakátjait.

Ekkora lenne a pánik, hogy már minden határt átlépnek?- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Bozó Zoltán: hatékony gazdaságfejlesztést sem lehet megcsinálni ott, ahol a lakosoknak nincs alapvető biztonsági komfortjuk

Szabó Viktor

Megnyerte haza rendezésű versenyét a Szentes Városi Úszó Club

Szabó Viktor

Vihar a baloldal szentesi bilijében! Krausz Jánosné kiosztotta a körzet DK-s képviselőjelöltjét

Szabó Viktor

Bozó Zoltán: Fontos, hogy legyen víziónk! + VIDEÓ!

Szabó Viktor

Gyereknapi plüsskeresést hirdetett Bozó Zoltán és csapata

Szabó Viktor

Kowalsky meg a Vega: Hajrá Szentes, hajrá Krimo!

Szabó Viktor

Szentesi és csongrádi diákjait is díjazta a HSZC

Szabó Viktor

Lehetőség, lendület, Szentes! – Bozó Zoltán bemutatta programját

Szabó Viktor

Cs3.hu Család! Segítsünk megtalálni a szentesi Papp Tibort!

Szabó Viktor