Szentes

Szabó Zoltánék megkezdték lejáratókampányukat

Minden jóérzést nélkülöző, mocskos hazug lejárató hadműveleteket kezdtek a Szabó Zoltán farvizén evickélő szennyoldalak. Semmitől sem riadnak vissza, mindent megtesznek a baloldal hatalomban maradásáért. Rendszámokat hamisítanak, rágalmaznak és rongálnak.

A Magyar Narancs baloldali lap arról ír, hogy szerbiai magyarok gyűjtöttek aláírást a Fidesznek Szentesen. A portál újságírója, Bakos András arra a szennyoldalra hivatkozik, amelyik ázsiai lájkok ezreit vásárolja, hogy úgy tűnjön, sikeres a közösségi médiában. (Az oldal szerkesztőjének elborult elméjéről tesz tanúbizonyságot az is, hogy még a tragikus, nemrég bekövetkezett gyilkosságról is gúnyos, vigyorgó emojikkal teli posztokat gyártott.)

A Szabó szekerét toló portálok egy fotóra hivatkoznak, amin szerb rendszámú autók állnak a szentesi Fidesz irodája előtt. A fénykép azonban hamisított, a szerb rendszámokat a cikkek szerzői szerkesztették rá.

Az alábbi képünkön láthatja az eredeti, magyar rendszámokat:

Itt pedig a szerkesztett, hamis, szerb rendszámok:

A Szabó érdekeit kiszolgáló bértollnokok még arra az elképesztő mocskosságra is képesek voltak, hogy egy köztiszteletben álló igazgatónőt vádoljanak meg hazug módon „kicsapongó életmóddal”, egy másik képviselőjelöltet pedig alkoholistának tituláljanak. Megkeresésünkre a jelöltek elmondták, hogy megtették a jogi lépéseket.

Kijelenthetjük tehát, hogy már nem csak az idős embereket vegzálja Szabó Zoltán, de a baloldali aktivisták a politikai ellenfeleket is a legalja módszerekkel próbálják lejáratni. Arról nem is beszélve, hogy a szentesi galerik már nem csak a médiában, hanem fizikailag is a polgármester kezére játszanak, hiszen napok óta rongálják a jobboldal plakátjait.

Ekkora lenne a pánik, hogy már minden határt átlépnek?



- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Már csak 100 km hiányzik Cseuz Lászlónak Párizsig

Szabó Viktor

Pingpongasztalt kaptak az Apponyi tér környéki szentesi gyerekek

Szabó Viktor

Halálos baleset: Vonat elé hajtott agy autó Szentes és Csongrád között

Szabó Viktor

Újra együtt a Fivérek

Szabó Viktor

Kiválóan szerepelt a szentesi Pengő László a Szervátültetettek és Művesekezeltek Európa-Bajnokságán, Lisszabonban

Szabó Viktor

Elöntötte Szentest az eső: 60 milliméter zúdult le

Szabó Viktor

Óriási showt nyomott Majka a Krimóban

Szabó Viktor

A Szentesi Járási Ügyészség vádat emelt egy diákját megkörnyékező tanár ellen

Szabó Viktor

Farkas Sándor: lassan minden akadály elhárul a 451-es felújítása elől

Szabó Viktor