Csongrád

Újabb rangos elismerést zsebelt be a csongrádi fotós

A Varázslatos Magyarország idén lépett 15. életévébe, melyet egy nagyszabású díjátadóval ünnepelt a Magyar Nemzeti Múzeum Dísztermében. A gálán elismerést kapott Koncz-Bisztricz Tamás, csongrádi fotós is.

Második alkalommal adott otthont hazánk egyik legnagyobb múltú múzeuma, a Magyar Nemzeti Múzeum az ország egyik legrangosabb természetfotós eseményének. A teltházas rendezvényen több száz természetfotós, természetvédelemi szakember és intézmény, valamint természetbarátok gyűltek össze azért, hogy együtt ünnepeljék a magyar természetfotózást és egyben a természet védelmét. A díjátadó és kiállításmegnyitó mellett az est egyben a VM 15. születésnapjának ünnepe is volt, hiszen ennyi idő telt el azóta, hogy megszületett a természetfotó pályázat, amely mára az ország egyik legrangosabb fotográfiai megmérettetése lett – írják a Varázslatos Magyarország oldalán.

A rendezvényen részt vett a csongrádiak büszkesége, Koncz-Bisztricz Tamás is, aki képeivel ismét kivívta a zsűri elismerését. A természetfotós a “Varázslatos Magyarország madarai” kategória 3. helyezéséért járó díjat, valamint az összesített ranglista 5. helyezésért járó oklevelet vehette át. „Külön öröm volt, hogy a kiállítási anyagba és a könyvbe 7 képem is bele került, ez nekem egyéni rekord, sose volt ennyi képem bent” – büszkélkedett közösségi oldalán Tamás.

Gratulálunk, további sok sikert kívánunk!- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Színes lufik szálltak le reggel Csongrádra

Szabó Viktor

24 utcai lámpa búráját és izzóját lőtte ki csúzlival egy fiatal Csongrádon

Szabó Viktor

Szentesi és csongrádi diákjait is díjazta a HSZC

Szabó Viktor

Csongrádra látogatott Koncz Zsófia

Szabó Viktor

Buli futammal zárult az idei Sárkányhajó Verseny Csongrádon

Szabó Viktor

Változatos tavaszi eredmények az Oxigénfalóknál

Szabó Viktor

Nyomozás indult annak a férfinak az ügyében, aki kerékpárt lopott Csongrádon

Szabó Viktor

Fantasztikus hangulatban telt a „Fussuk Le!” félmaraton Csongrádon

Szabó Viktor

Frontális karambol történt Csongrádon

Szabó Viktor