Szentes

Baranyi László a Mi hazánk Mozgalom szentesi polgármesterjelöltje

Sajtótájékoztatón jelentették be Szentes 3. polgármesterjelöltjét, Baranyi Lászlót. Az eseményen elhangzott, nincsenek megelégedve az egykori és a jelenlegi városvezetéssel sem.

Szabadi István, a Mi Hazánk Mozgalom pártigazgatója elmondta, hogy az Európai Uniós választás és az önkormányzati választás is rendkívül fontos lesz az életünkben. Arra kérte a szentesi polgárokat, hogy jól gondolják meg, kire szavaznak. „Ha ugyan arra szavazunk, ami eddig volt, akkor továbbra sem fog változni semmi” – mondta.

„Szeretném felhívni a szentesi polgárok figyelmét, hogy egyesek álarcos bálnak tekintik a választásokat. Elterjedt, hogy civil szervezetek mögé bújnak levitézlett politikusok, akik vagy szégyellik a saját pártjukat, vagy úgy érzik, hogy azzal már nem jutnának előbbre. Elbújnak, vagy a függetlenség álarcát húzzák magukra, vagy egy civil szervezet mögé bújva próbálnak újra visszaosonni a politikába” – fogalmazott Szabadi István.

A pártigazgató bemutatta a polgármesterjelöltjüket is, Baranyi László személyében. A jelölt bemutatkozójában elmondta, hogy szentesen született és itt járt iskolákba is. Két gyermek édesapja, és a szentesi kórházban dolgozik sürgősségi szakápolóként. Korábban a Jobbikban, majd a zászlóbontása óta a Mi Hazánk Mozgalomban politizál.

„Számomra szülővárosom a legfontosabb. Azonban azt látom, hogy szeretett városom süllyed a politika mocsarában. A város korábbi és jelenlegi vezetése parkoló pályára állította Szentest, koncepció és fejlődés nélkül. A város lakossága elfogy, a fiataloknak nincs jövőképe” – hangzott el sajtótájékoztatón.

A párt sajtókérdésre elárulta, hogy minden körzetben indítanak képviselő-jelölteket is, azonban erről még nem kívántak nyilatkozni.- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

70 éves korában elhunyt a szentesi vízilabdázók egyik legnagyobb szurkolója

Szabó Viktor

Égett a tarló Szentes közelében, két város tűzoltói érkeztek a helyszínre

Szabó Viktor

Traktorral ütközött össze egy kisteherautó Szentes és Szarvas között

Szabó Viktor

Folytatódik a hőség, mutatjuk, hol tudsz felfrissülni Szentesen!

Szabó Viktor

Simicskó István Szentesen: a honvéd kadétprogram sikertörténet

Szabó Viktor

Mit titkolnak a szentesi strand átvilágítása kapcsán?

Szabó Viktor

Ismét gyerekzsivajtól volt hangos a szentesi laktanya

Szabó Viktor

Csongrádi fiatal DJ lépett fel a Balaton Sound színpadán

Szabó Viktor

Szürkegém, bakcsó, jégmadár, béka, kacsa, mocsári teknős – velük találkozni egy este a Kurcán kenuzva

Szabó Viktor