Szentes

Baranyi László a Mi hazánk Mozgalom szentesi polgármesterjelöltje

Sajtótájékoztatón jelentették be Szentes 3. polgármesterjelöltjét, Baranyi Lászlót. Az eseményen elhangzott, nincsenek megelégedve az egykori és a jelenlegi városvezetéssel sem.

Szabadi István, a Mi Hazánk Mozgalom pártigazgatója elmondta, hogy az Európai Uniós választás és az önkormányzati választás is rendkívül fontos lesz az életünkben. Arra kérte a szentesi polgárokat, hogy jól gondolják meg, kire szavaznak. „Ha ugyan arra szavazunk, ami eddig volt, akkor továbbra sem fog változni semmi” – mondta.

„Szeretném felhívni a szentesi polgárok figyelmét, hogy egyesek álarcos bálnak tekintik a választásokat. Elterjedt, hogy civil szervezetek mögé bújnak levitézlett politikusok, akik vagy szégyellik a saját pártjukat, vagy úgy érzik, hogy azzal már nem jutnának előbbre. Elbújnak, vagy a függetlenség álarcát húzzák magukra, vagy egy civil szervezet mögé bújva próbálnak újra visszaosonni a politikába” – fogalmazott Szabadi István.

A pártigazgató bemutatta a polgármesterjelöltjüket is, Baranyi László személyében. A jelölt bemutatkozójában elmondta, hogy szentesen született és itt járt iskolákba is. Két gyermek édesapja, és a szentesi kórházban dolgozik sürgősségi szakápolóként. Korábban a Jobbikban, majd a zászlóbontása óta a Mi Hazánk Mozgalomban politizál.

„Számomra szülővárosom a legfontosabb. Azonban azt látom, hogy szeretett városom süllyed a politika mocsarában. A város korábbi és jelenlegi vezetése parkoló pályára állította Szentest, koncepció és fejlődés nélkül. A város lakossága elfogy, a fiataloknak nincs jövőképe” – hangzott el sajtótájékoztatón.

A párt sajtókérdésre elárulta, hogy minden körzetben indítanak képviselő-jelölteket is, azonban erről még nem kívántak nyilatkozni.- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Szentesen is megindult a választási kampány + VIDEÓ!

Szabó Viktor

Bozó Zoltán: Minden új dolog csak akkor lehet igazán sikeres, ha minél több embernek a céljait szolgálja

Szabó Viktor

Úszótáborok indulnak Szentesen

Szabó Viktor

Kiváló eredményeket értek el a Horváth Mihály diákjai Ópusztaszeren

Szabó Viktor

Mutatjuk a Mi Hazánk szentesi képviselőjelöltjeit!

Szabó Viktor

Összművészeti fesztivált rendeznek Szentesen

Szabó Viktor

Vásárhelyi és szegedi egyesületek szerveznek országos futóversenyt Szentesen

Szabó Viktor

Családi napot tartanak a Szentesi Tenisz Klubban

Szabó Viktor

Kecskeméten parádéztak a szentesi úszók

Szabó Viktor