Szentes

Vendéglátóhelyen tombolt és fenyegetőzött Szentes polgármestere

Egészen elképesztő jelenetek játszódtak le tegnap Szentes egyik vendéglátóhelyén. Szentes polgármestere, Szabó Zoltán Ferenc kikelve magából fenyegetőzött és tombolt. 

Egyre agresszívabb Szabó, már nem csak a városi cégvezetők száját akarja befogni, hanem minden polgárét, aki kérdez, véleményt fogalmaz meg vagy csak szimplán beszélget a közéletről. Fél, pánikol, és egyre agresszívabban próbálja saját kezében tartani az uralmat.

Egy olvasó jelezte nekünk a történteket, aki fül-és szemtanúja volt az esetnek. Történt ugyanis, hogy Szabó Zoltán Ferenc egy, a könyvtárral szemben található vendéglátóhelyen elkezdett veszekedni 3-4 idősebb vendéggel. Megfenyegette őket, hogy ne merjenek még egyszer Szentesre érkezni, mert „annak súlyos következményei lesznek”. 

Olvasónk utólag megkérdezte a megfenyegetett emberektől, hogy mit követtek el, amiért Szabó ilyen mértékben kiakadt. Mint kiderült, hogy a hely vendégei hivatalos közvélemény-kutatók voltak, akik engedéllyel is rendelkeztek. Szentest járták, és kikérték a helyiek véleményét. Engedélyük volt, és ezt a rendőrségnek is bemutatták, akik korábban igazoltatták őket. 

A polgármester közösségi oldalára írt álságos mondatokban tovább fenyegette a szentesieket: csak a jelöltek kampányolhatnak, kérdezhetnek. Se aktivisták, se hivatalos közvélemény-kutatók, akiknek ez a munkája. Egyre inkább olybá tűnik, hogy Szabó Zoltán elveszíti a kapcsolatot az általa oly’ sokat emlegetett európai, demokratikus világgal, melyben a szólás szabadságának, a szabad véleménynyilvánításnak és az egyenlőségnek alap dolgoknak kellene lenniük.

A szentesiek azonban egyre kevésbé díjazzák ezt a viselkedést, és úgy halljuk, nem hagyják magukat megfélemlíteni.- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Szentesen is megindult a választási kampány + VIDEÓ!

Szabó Viktor

Bozó Zoltán: Minden új dolog csak akkor lehet igazán sikeres, ha minél több embernek a céljait szolgálja

Szabó Viktor

Úszótáborok indulnak Szentesen

Szabó Viktor

Kiváló eredményeket értek el a Horváth Mihály diákjai Ópusztaszeren

Szabó Viktor

Mutatjuk a Mi Hazánk szentesi képviselőjelöltjeit!

Szabó Viktor

Összművészeti fesztivált rendeznek Szentesen

Szabó Viktor

Vásárhelyi és szegedi egyesületek szerveznek országos futóversenyt Szentesen

Szabó Viktor

Családi napot tartanak a Szentesi Tenisz Klubban

Szabó Viktor

Kecskeméten parádéztak a szentesi úszók

Szabó Viktor