Szentes

Vendéglátóhelyen tombolt és fenyegetőzött Szentes polgármestere

Egészen elképesztő jelenetek játszódtak le tegnap Szentes egyik vendéglátóhelyén. Szentes polgármestere, Szabó Zoltán Ferenc kikelve magából fenyegetőzött és tombolt. 

Egyre agresszívabb Szabó, már nem csak a városi cégvezetők száját akarja befogni, hanem minden polgárét, aki kérdez, véleményt fogalmaz meg vagy csak szimplán beszélget a közéletről. Fél, pánikol, és egyre agresszívabban próbálja saját kezében tartani az uralmat.

Egy olvasó jelezte nekünk a történteket, aki fül-és szemtanúja volt az esetnek. Történt ugyanis, hogy Szabó Zoltán Ferenc egy, a könyvtárral szemben található vendéglátóhelyen elkezdett veszekedni 3-4 idősebb vendéggel. Megfenyegette őket, hogy ne merjenek még egyszer Szentesre érkezni, mert „annak súlyos következményei lesznek”. 

Olvasónk utólag megkérdezte a megfenyegetett emberektől, hogy mit követtek el, amiért Szabó ilyen mértékben kiakadt. Mint kiderült, hogy a hely vendégei hivatalos közvélemény-kutatók voltak, akik engedéllyel is rendelkeztek. Szentest járták, és kikérték a helyiek véleményét. Engedélyük volt, és ezt a rendőrségnek is bemutatták, akik korábban igazoltatták őket. 

A polgármester közösségi oldalára írt álságos mondatokban tovább fenyegette a szentesieket: csak a jelöltek kampányolhatnak, kérdezhetnek. Se aktivisták, se hivatalos közvélemény-kutatók, akiknek ez a munkája. Egyre inkább olybá tűnik, hogy Szabó Zoltán elveszíti a kapcsolatot az általa oly’ sokat emlegetett európai, demokratikus világgal, melyben a szólás szabadságának, a szabad véleménynyilvánításnak és az egyenlőségnek alap dolgoknak kellene lenniük.

A szentesiek azonban egyre kevésbé díjazzák ezt a viselkedést, és úgy halljuk, nem hagyják magukat megfélemlíteni.



- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Szentesen és Csongrádon is ma kezdődik a május-júniusi érettségi vizsgaidőszak

Szabó Viktor

Bozó Zoltán: a választás tétje, hogy lesz-e valós gazdaságpolitika Szentesen

Szabó Viktor

Városnapokból baloldali kampányrendezvény a szentesiek forintjaiból

Szabó Viktor

Olvasói levél: Lampionos felvonulás fényes nappal

Szabó Viktor

A holdbeli csónakost mutatja be a Békéscsabai Jókai Színház

Szabó Viktor

Szentest a katasztrófavédelem mentheti meg a csípős helyzettől

Szabó Viktor

Ezen a hétvégén sem pihentek a szentesi táncosok

Szabó Viktor

CS3.HU EXKLUZÍV: Megkérdeztük Farkas Sándort a szentesi gyilkosságról

Szabó Viktor

HIVATALOS: Azonosították a szentesi gyilkosság elkövetésével gyanúsítható személyt!

Szabó Viktor