Szentes

RENDKÍVÜLI: Már a rendőrség is nyomoz Szabóék vagyonfelélése kapcsán!

Szabó Zoltán Ferenc, Szentes polgármestere legutóbbi sajtónyilvános önmosdatásán kijelentette, hogy lezártnak tekinti a nagy szentesi vagyonfelélést. Most azonban egy újabb adalékot kapott szerkesztőségünk, ami után feltesszük a kérdést: A témát lezártnak tekint? Mire fel ez a nagy sietség, Polgármester Úr?

Már többízben lerántottuk a leplet arról, hogy brutális vagyonfelélés zajlik Szentesen, 2019 óta 93, azaz kilencvenhárom ingatlant értékesített a balliberális többségű városvezetés. Szabó Zoltán Ferenc megpróbálja manipulálni a szentesieket, de egyre többen látnak át a szitán.

A vagyonfelélés újabb szakaszához érkezett, ugyanis a jelek szerint a hatóságok is vizsgálódni kezdtek az ingatlaneladások okán. Egy szentesi lakos tett feljelentést, aminek kapcsán a rendőrség is nyomozást rendelt el.

„A rendelkezésre álló adatok szerint közérdekű adatigénylés alapján Szentes Város Jegyzője által a feljelentő részére megküldött ingatlaneladási lista szerint 2019. és 2024. március 01. között Szentes Város polgármestere, Szabó Zoltán és az általa vezetett képviselőtestület 150 F/m2 áron adott el összesen 93 db ingatlant Szentes területén, pályáztatás nélkül, mellyel jelentős vagyoni hátrányt okoztak” – olvasható az egyik hivatalos iratban.

A Szentesi Rendőrkapitányság vezetője elfogultságot jelentett, ezért a nyomozást a Szegedi Rendőrkapitányság végzi.- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Úszótáborok indulnak Szentesen

Szabó Viktor

Kiváló eredményeket értek el a Horváth Mihály diákjai Ópusztaszeren

Szabó Viktor

Mutatjuk a Mi Hazánk szentesi képviselő-jelöltjeit!

Szabó Viktor

Összművészeti fesztivált rendeznek Szentesen

Szabó Viktor

Vásárhelyi és szegedi egyesületek szerveznek országos futóversenyt Szentesen

Szabó Viktor

Családi napot tartanak a Szentesi Tenisz Klubban

Szabó Viktor

Kecskeméten parádéztak a szentesi úszók

Szabó Viktor

Világcég járt a Zsoldosban

Szabó Viktor

Sport, egészség és rehabilitációs konferencia lesz Szentesen

Szabó Viktor