Szentes

Döbbenetes vagyonfelélés: 93 ingatlant értékesített a Szabó vezette szentesi önkormányzat

Brutális vagyonfelélés zajlik Szentesen, 2019 óta 93, azaz kilencvenhárom (!!!) ingatlant értékesített a balliberális többségű városvezetés. Mutatjuk a megdöbbentő számokat, tényeket.

Hiába próbálja mosdatni magát Szabó Zoltán Ferenc polgármester, a számok nem hazudnak. Szentes polgármestere azzal próbálja megvezetni a helyieket, hogy mindössze 3 önkormányzati lakást értékesítettek az elmúlt években, de többi 90 ingatlanról azonban elfelejtett szólni. Ezek ugyan nem lakások, de az önkormányzat és ezzel együtt a város vagyonát képző ingatlanok (voltak).

Birtokunkba került egy közérdekű adatigényléssel kikért dokumentum, ami bizonyítja, amit már eddig is tudni véltek a helyiek: Szabóék teljesen felélik a szentesiek vagyonát. Az elmúlt 5 övben úgy szabadultak meg az ingatlanoktól, mintha nem lenne holnap, ezzel pedig százmilliókkal rövidítették meg a helyieket.

És most jön a hab a tortán! A 93 kalapács alá került ingatlanból mindössze 7 darabot adtak el nyílt versenyben, a többire még csak pályázatot sem írtak ki. 37 darab közvagyon elveréséről pedig egy személyben a polgármester, Szabó Zoltán Ferenc döntött, tehát még a képviselő-testület elé sem vitték a vagyonfelélést!

Érdemes megvizsgálni a vételárakat is, és ha ezt megtette, döntse el Ön, hogy reális áron történtek-e az eladások, vagy áron alul játszották ki haveroknak az ingatlanokat.

Íme a dokumentumok:- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Szentesen is megindult a választási kampány + VIDEÓ!

Szabó Viktor

Bozó Zoltán: Minden új dolog csak akkor lehet igazán sikeres, ha minél több embernek a céljait szolgálja

Szabó Viktor

Úszótáborok indulnak Szentesen

Szabó Viktor

Kiváló eredményeket értek el a Horváth Mihály diákjai Ópusztaszeren

Szabó Viktor

Mutatjuk a Mi Hazánk szentesi képviselőjelöltjeit!

Szabó Viktor

Összművészeti fesztivált rendeznek Szentesen

Szabó Viktor

Vásárhelyi és szegedi egyesületek szerveznek országos futóversenyt Szentesen

Szabó Viktor

Családi napot tartanak a Szentesi Tenisz Klubban

Szabó Viktor

Kecskeméten parádéztak a szentesi úszók

Szabó Viktor