Szentes

Visit Szentes – közpénzen “visít” Szabó Zoltán Ferenc kampánya

Az emberek az utcán ismét beszélnek, mert látnak. Insta, TikTok. Érdemes megnézni rajta Szentes város videóit. Az összes videó főszereplője a szentesi polgármester!

Egy ilyen bejegyzés elkészítését fel kell venni, meg kell vágni(!) és szerkeszteni kell. Mindezt a város pénzén! Kérdés az, hogy a folyamatos szereplési vágytól fűtött polgármester ezért hány fős stábnak fizet közpénzből? Nem beszélve arról, hogy megszüntették a Szentes házat, kiebrudalták Bugyi professzor személyes gyűjteményét, most pedig festik, átalakítják az egyébként pár éve teljesen felújított helyiségeket.

Létrejött néhány fővel a Visit Szentes, akik pár hónap után sem csinálnak semmi érdemit. Nincs is “marketing eredményeikről” semmi hír. Igaz, a jó és hatékony munka nem kérkedik, csak csendben tevékenykedik. De mi lehet az ő feladatuk? Szentes Facebook oldalára felraknak néhány fotót és készülnek a kampányra, mert ugye ez látszik. Vajon hány embert foglalkoztat az önkormányzat, vagy önkormányzati fenntartású szervezet, amely kampányszerű videókat készít? Mennyit költ személyes propagandára közpénzből?

A marketing több annál, minthogy a polgármester csak beszél és beszél… ő mindent egy személyben. De a kampány már csak ilyen… nincs csapat, nincs szakértelem, csak a polgármester, aki mindent elintéz és mindent kommunikál egy személyben. Ezzel együtt a felelősség is az övé!

Mit tett Szentesért az elmúlt 5 évben? Félek, szomorú lesz a válasz…- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Szentesen is megindult a választási kampány + VIDEÓ!

Szabó Viktor

Bozó Zoltán: Minden új dolog csak akkor lehet igazán sikeres, ha minél több embernek a céljait szolgálja

Szabó Viktor

Úszótáborok indulnak Szentesen

Szabó Viktor

Kiváló eredményeket értek el a Horváth Mihály diákjai Ópusztaszeren

Szabó Viktor

Mutatjuk a Mi Hazánk szentesi képviselőjelöltjeit!

Szabó Viktor

Összművészeti fesztivált rendeznek Szentesen

Szabó Viktor

Vásárhelyi és szegedi egyesületek szerveznek országos futóversenyt Szentesen

Szabó Viktor

Családi napot tartanak a Szentesi Tenisz Klubban

Szabó Viktor

Kecskeméten parádéztak a szentesi úszók

Szabó Viktor