Szentes

A városvezetés nem bízik a szentesiekben? Másnak adnák a helyiek támogatását!

Szentes város vezetése – Szabó Zoltán Ferenccel az élen – ismét bizonyította, hogy nem bízik a szentesiekben, távoli városokból hív szakembereket, másnak próbálják eljuttatni a szentesieknek járó több 100 millió forintos támogatást.

A település 800 millió forintot is meghaladó támogatásra pályázik, melynek keretében 36 hónapon keresztül szociális programokat, fejlesztő tevékenységeket szerveznének. A szerdai rendkívüli testületi ülésre benyújtott előterjesztésből azonban kiderül, hogy a munkát még véletlen sem szentesi szakemberekkel kívánják elvégeztetni.

A programokat konzorciumi partnerek bevonásával kell megszervezni, amire Szabóék két alapítványt jelöltek meg, azonban egyik sem szentesi. A MODUS Alapítvány Kecskemétről küldene szakembereket, a HÁRFA Alapítvány pedig nyíregyházi székhelyű.

A Szentesi Fidelitas reméli, hogy Szabóék meghátrálnak és végül a szentesieknek járó támogatásokat a szentesiek fogják megkapni

A Szentesi Fidelitas is reagált a baloldali városvezetés újabb különös tervére. „A város vezetői a pályázathoz mégis több 100 km távolságról kívánnak bevonni konzorciumi partnereket, amellyel ismételten azt bizonyítják, hogy nem bíznak a szentesi kiváló szakemberekben” – írják közösségi oldalukon.

A fiatalokból álló szervezet hozzáteszi, remélik, az utolsó pillanatban változtatnak az előterjesztésen, az indokolatlan partnereket a város vezetői kihagyják a pályázatból és a szentesieknek járó támogatásokat a szentesiek fogják megkapni!

FRISSÍTÉS: Szabóék döntöttek: mintegy 360 milliótól fosztják meg a szentesieket- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

70 éves korában elhunyt a szentesi vízilabdázók egyik legnagyobb szurkolója

Szabó Viktor

Égett a tarló Szentes közelében, két város tűzoltói érkeztek a helyszínre

Szabó Viktor

Traktorral ütközött össze egy kisteherautó Szentes és Szarvas között

Szabó Viktor

Folytatódik a hőség, mutatjuk, hol tudsz felfrissülni Szentesen!

Szabó Viktor

Simicskó István Szentesen: a honvéd kadétprogram sikertörténet

Szabó Viktor

Mit titkolnak a szentesi strand átvilágítása kapcsán?

Szabó Viktor

Ismét gyerekzsivajtól volt hangos a szentesi laktanya

Szabó Viktor

Csongrádi fiatal DJ lépett fel a Balaton Sound színpadán

Szabó Viktor

Szürkegém, bakcsó, jégmadár, béka, kacsa, mocsári teknős – velük találkozni egy este a Kurcán kenuzva

Szabó Viktor