Szentes

A városvezetés nem bízik a szentesiekben? Másnak adnák a helyiek támogatását!

Szentes város vezetése – Szabó Zoltán Ferenccel az élen – ismét bizonyította, hogy nem bízik a szentesiekben, távoli városokból hív szakembereket, másnak próbálják eljuttatni a szentesieknek járó több 100 millió forintos támogatást.

A település 800 millió forintot is meghaladó támogatásra pályázik, melynek keretében 36 hónapon keresztül szociális programokat, fejlesztő tevékenységeket szerveznének. A szerdai rendkívüli testületi ülésre benyújtott előterjesztésből azonban kiderül, hogy a munkát még véletlen sem szentesi szakemberekkel kívánják elvégeztetni.

A programokat konzorciumi partnerek bevonásával kell megszervezni, amire Szabóék két alapítványt jelöltek meg, azonban egyik sem szentesi. A MODUS Alapítvány Kecskemétről küldene szakembereket, a HÁRFA Alapítvány pedig nyíregyházi székhelyű.

A Szentesi Fidelitas reméli, hogy Szabóék meghátrálnak és végül a szentesieknek járó támogatásokat a szentesiek fogják megkapni

A Szentesi Fidelitas is reagált a baloldali városvezetés újabb különös tervére. „A város vezetői a pályázathoz mégis több 100 km távolságról kívánnak bevonni konzorciumi partnereket, amellyel ismételten azt bizonyítják, hogy nem bíznak a szentesi kiváló szakemberekben” – írják közösségi oldalukon.

A fiatalokból álló szervezet hozzáteszi, remélik, az utolsó pillanatban változtatnak az előterjesztésen, az indokolatlan partnereket a város vezetői kihagyják a pályázatból és a szentesieknek járó támogatásokat a szentesiek fogják megkapni!

FRISSÍTÉS: Szabóék döntöttek: mintegy 360 milliótól fosztják meg a szentesieket



- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Szentesen és Csongrádon is ma kezdődik a május-júniusi érettségi vizsgaidőszak

Szabó Viktor

Bozó Zoltán: a választás tétje, hogy lesz-e valós gazdaságpolitika Szentesen

Szabó Viktor

Városnapokból baloldali kampányrendezvény a szentesiek forintjaiból

Szabó Viktor

Olvasói levél: Lampionos felvonulás fényes nappal

Szabó Viktor

A holdbeli csónakost mutatja be a Békéscsabai Jókai Színház

Szabó Viktor

Szentest a katasztrófavédelem mentheti meg a csípős helyzettől

Szabó Viktor

Ezen a hétvégén sem pihentek a szentesi táncosok

Szabó Viktor

CS3.HU EXKLUZÍV: Megkérdeztük Farkas Sándort a szentesi gyilkosságról

Szabó Viktor

HIVATALOS: Azonosították a szentesi gyilkosság elkövetésével gyanúsítható személyt!

Szabó Viktor