Csongrád Felgyő

Cs3.hu Család! Itt az ideje egy újabb összefogásnak! Segítsünk a felgyői Anasztáziának!

A 14 éves nagylánynál tavaly decemberben Hodgkin Lymphoma-t diagnosztizáltak, a díjnyertes fotós, Koncz-Bisztricz Tamás pedig licitálásra bocsátotta 3 képét, aminek a bevételét a felgyői lány gyógyulására fordítják.

A 14 éves nagylánynál tavaly decemberben Hodgkin Lymphoma-t diagnosztizáltak. Jelenleg már kemoterápiás kezelései zajlanak Szegeden. “Hirtelen csapásként ért, hogy ilyen betegséggel állunk szemben, főleg, hogy karácsonykor be is kellett feküdnie!”- írja a Tegyünk a Leukémiás Gyermekekért és Betegekért Közhasznú Alapítványnak írt levelében az édesanya.

Szörnyű karácsonya volt a családnak, “sajnos közölni kellett a 14 éves kislányommal, esély van rá, bele is halhat”- folytatta levelében az anyuka.

Az édesapa 12 órás munkarendben a rendőrségen dolgozik, derül ki ez is a család kérelméből, illetve az is, hogy Sztázinak van egy 5 éves autista öccse.

A csongrádi Koncz-Bisztricz Tamás, aki elnyerte a „Birdo Az év ifjú madárfotósa 2023” címet, úgy döntött, hogy elárverezi 3 fotóját. „Jótékonysági licitre fordítom 3 képemet Anasztázia gyógyulásáért. A képekből befolyt összeget a családhoz és Tázihoz kerül. Minden kép kezdő licit ára 15 000Ft/kép” – írja közösségi oldalán a fotós.

A 3 kép, amikre licitálni lehet:

  • Repcésben-sárga kép
  • Havazás-Havas fás tájkép
  • Fenyérfutó-madaras kékes kép

A képekre – és ezzel együtt a nagylány gyógyulására – szánt összeget Tamás Facebook oldalán, azaz itt lehet megírni:- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Kívül-belül megújult a csongrádi ravatalozó épülete

Szabó Viktor

Szentesi és csongrádi testnevelő is kapott elismerést

Szabó Viktor

Árad a Tisza, nem üzemel a híd sem Csongrádnál!

Szabó Viktor

Péntek este kigyulladt egy lakóház Csongrádon

Szabó Viktor

Szentes és Csongrád környékén is razziázik a rendőrség

Szabó Viktor

Mától Szentesre és Csongrádra is érkezik a dupla nyugdíj

Szabó Viktor

Házasság hete lesz Csongrádon

Szabó Viktor

Megemelte az első lakáshoz való jutás támogatási összegét a csongrádi önkormányzat

Szabó Viktor

A tisztelet és nyugalom mezsgyéje Csongrádon

Szabó Viktor

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább