Szentes

Ovisok jártak a szentesi Borosban

A 2023-2024-es tanévben indult el a HSZC Szentesi Boros Sámuel Technikum új, oktatás ágazata. Ezen az ágazaton nagy hangsúlyt kap a gyakorlati oktatás, melynek keretében 2024. január 30-án az iskola 9. évfolyamos diákjai vendégül látták a Szent Erzsébet Katolikus Óvoda Süni csoportját.

„A 9.-es tanulóink régóta készültek erre a jeles napra, hiszen december óta szorgosan dolgoztak azon, hogy mindenki szakmailag és önmagához mérten is minél jobban megvalósítsa a vállalt feladatokat. A projektmunka során négyféle szakmai és kétféle közismereti tantárgy ismeretei nyújtottak segítséget oktatási szakasszisztens tanulóink számára. Terveztek, szerveztek, alkottak, kooperáltak, szerepeltek, tanultak és fejlődtek” – írják az intézmény közösségi oldalán.

Hogy mindez mit eredményezett?

Kitűnően megszervezték és lebonyolították az óvodás csoport vendégül látását. A megérkezést követő öltöztetési és higiénés feladatokba már a legelején bekapcsolódtak a lányok; majd következett egy bábelőadás, melyhez a paravánt és a bábokat is a gyerekek maguk készítették el. Az előadást követően a tanulók kis mókázásra, táncra, vonatozásra hívták az ovisokat, melybe szívesen kapcsolódott be mindenki. A mese tartalmához igazodóan egészséges tízóraival, gyümölccsel kedveskedtek az apróságoknak a házigazdák.

Felkészítő tanárok: Vinczéné Szabó Éva, Pósáné Puskás Nikolett, Farkas Annamária, Törőcsikné Ambrus Éva és Szárazné Katona Ágnes Anikó

Fotók, forrás: HSZC Szentesi Boros Sámuel Technikum közösségi oldala



- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Olvasói levél: Lampionos felvonulás fényes nappal

Szabó Viktor

A holdbeli csónakost mutatja be a Békéscsabai Jókai Színház

Szabó Viktor

Szentest a katasztrófavédelem mentheti meg a csípős helyzettől

Szabó Viktor

Ezen a hétvégén sem pihentek a szentesi táncosok

Szabó Viktor

CS3.HU EXKLUZÍV: Megkérdeztük Farkas Sándort a szentesi gyilkosságról

Szabó Viktor

HIVATALOS: Azonosították a szentesi gyilkosság elkövetésével gyanúsítható személyt!

Szabó Viktor

Ünnepélyes ezredsorakozót tartottak Szentesen + FOTÓK + VIDEÓ!

Szabó Viktor

Életeket mentett Bozó Zoltán és csapata

Szabó Viktor

Eltűnés miatt keresnek egy szentesi fiatalt

Szabó Viktor