Szentes

Ovisok jártak a szentesi Borosban

A 2023-2024-es tanévben indult el a HSZC Szentesi Boros Sámuel Technikum új, oktatás ágazata. Ezen az ágazaton nagy hangsúlyt kap a gyakorlati oktatás, melynek keretében 2024. január 30-án az iskola 9. évfolyamos diákjai vendégül látták a Szent Erzsébet Katolikus Óvoda Süni csoportját.

„A 9.-es tanulóink régóta készültek erre a jeles napra, hiszen december óta szorgosan dolgoztak azon, hogy mindenki szakmailag és önmagához mérten is minél jobban megvalósítsa a vállalt feladatokat. A projektmunka során négyféle szakmai és kétféle közismereti tantárgy ismeretei nyújtottak segítséget oktatási szakasszisztens tanulóink számára. Terveztek, szerveztek, alkottak, kooperáltak, szerepeltek, tanultak és fejlődtek” – írják az intézmény közösségi oldalán.

Hogy mindez mit eredményezett?

Kitűnően megszervezték és lebonyolították az óvodás csoport vendégül látását. A megérkezést követő öltöztetési és higiénés feladatokba már a legelején bekapcsolódtak a lányok; majd következett egy bábelőadás, melyhez a paravánt és a bábokat is a gyerekek maguk készítették el. Az előadást követően a tanulók kis mókázásra, táncra, vonatozásra hívták az ovisokat, melybe szívesen kapcsolódott be mindenki. A mese tartalmához igazodóan egészséges tízóraival, gyümölccsel kedveskedtek az apróságoknak a házigazdák.

Felkészítő tanárok: Vinczéné Szabó Éva, Pósáné Puskás Nikolett, Farkas Annamária, Törőcsikné Ambrus Éva és Szárazné Katona Ágnes Anikó

Fotók, forrás: HSZC Szentesi Boros Sámuel Technikum közösségi oldala- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Bozó Zoltán: hatékony gazdaságfejlesztést sem lehet megcsinálni ott, ahol a lakosoknak nincs alapvető biztonsági komfortjuk

Szabó Viktor

Megnyerte haza rendezésű versenyét a Szentes Városi Úszó Club

Szabó Viktor

Vihar a baloldal szentesi bilijében! Krausz Jánosné kiosztotta a körzet DK-s képviselőjelöltjét

Szabó Viktor

Bozó Zoltán: Fontos, hogy legyen víziónk! + VIDEÓ!

Szabó Viktor

Gyereknapi plüsskeresést hirdetett Bozó Zoltán és csapata

Szabó Viktor

Kowalsky meg a Vega: Hajrá Szentes, hajrá Krimo!

Szabó Viktor

Szentesi és csongrádi diákjait is díjazta a HSZC

Szabó Viktor

Lehetőség, lendület, Szentes! – Bozó Zoltán bemutatta programját

Szabó Viktor

Cs3.hu Család! Segítsünk megtalálni a szentesi Papp Tibort!

Szabó Viktor