Szentes

Ovisok jártak a szentesi Borosban

A 2023-2024-es tanévben indult el a HSZC Szentesi Boros Sámuel Technikum új, oktatás ágazata. Ezen az ágazaton nagy hangsúlyt kap a gyakorlati oktatás, melynek keretében 2024. január 30-án az iskola 9. évfolyamos diákjai vendégül látták a Szent Erzsébet Katolikus Óvoda Süni csoportját.

„A 9.-es tanulóink régóta készültek erre a jeles napra, hiszen december óta szorgosan dolgoztak azon, hogy mindenki szakmailag és önmagához mérten is minél jobban megvalósítsa a vállalt feladatokat. A projektmunka során négyféle szakmai és kétféle közismereti tantárgy ismeretei nyújtottak segítséget oktatási szakasszisztens tanulóink számára. Terveztek, szerveztek, alkottak, kooperáltak, szerepeltek, tanultak és fejlődtek” – írják az intézmény közösségi oldalán.

Hogy mindez mit eredményezett?

Kitűnően megszervezték és lebonyolították az óvodás csoport vendégül látását. A megérkezést követő öltöztetési és higiénés feladatokba már a legelején bekapcsolódtak a lányok; majd következett egy bábelőadás, melyhez a paravánt és a bábokat is a gyerekek maguk készítették el. Az előadást követően a tanulók kis mókázásra, táncra, vonatozásra hívták az ovisokat, melybe szívesen kapcsolódott be mindenki. A mese tartalmához igazodóan egészséges tízóraival, gyümölccsel kedveskedtek az apróságoknak a házigazdák.

Felkészítő tanárok: Vinczéné Szabó Éva, Pósáné Puskás Nikolett, Farkas Annamária, Törőcsikné Ambrus Éva és Szárazné Katona Ágnes Anikó

Fotók, forrás: HSZC Szentesi Boros Sámuel Technikum közösségi oldala- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Partrendezés volt a Kurca partján

Szabó Viktor

Ez a X. Civil véradó hét – Szentesen és Mindszenten is várják a véradókat

Szabó Viktor

Szentesi és csongrádi testnevelő is kapott elismerést

Szabó Viktor

A polgárőröknek (is) köszönhetően probléma mentesen űzték el a telet Szentesen

Szabó Viktor

Lövések hangja zavarhatja meg a szentesi csöndet

Szabó Viktor

Ápolót keresnek a szentesi kórház belgyógyászati szakrendelésére!

Szabó Viktor

Készenléti rendőrök oltottak el egy égő autót Szentesnél

Szabó Viktor

Szentes és Csongrád környékén is razziázik a rendőrség

Szabó Viktor

Két diák jutott a vármegyei döntőbe a Boros Kazinczy-versenyén

Szabó Viktor

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább