Mindszent

Mindszent bekeményít: durva bírságra számíthatnak a felelőtlen állattartók

180 ezer forintos büntetést kapott és eltiltották az állattartástól azt a mindszenti személyt, aki 3 nagytestű kutyáját hagyta az utcán kóborolni.

Mindszent Város Önkormányzata bejelentéssel élt a szakhatóságoknál annak kapcsán, hogy Mindszenten három nagytestű, alultáplált kutya rendszeresen a településünk utcáin csatangol. Az ebek a gazdájuk gondatlansága miatt rendszeresen megszöktek, és félelmet keltettek a lakosságban. Önkormányzatunk kötelezése és rendőri felszólítása, valamint helyszíni bírság kiszabása ellenére az állattartó mindszenti lakos nem akadályozta meg a kutyák szökését, valamint szakszerű ellátásukról nem gondoskodott – írják a település közösségi oldalán.

A Csongrád-Csanád Vármegyei Kormányhivatal Hódmezővásárhelyi Járási Hivatala a kutyák felelőtlen „gazdáját” első fokon 180.000 forintra büntette, valamint 8 évre eltiltotta a kedvtelésből történő állattartástól.  

„Önkormányzatunk a jövőben is mindent megtesz annak érdekében, hogy a házikedvencekkel a megfelelő módon bánjanak a lakosok, és a kóbor négylábúak ne okozzanak problémát a közterületeinken. A Mindszenti Ebrendészeti Telep fejlesztésén folyamatosan dolgozunk, a felelőtlen állattartók ellen pedig jogilag is fellépünk!” – fogalmaznak Mindszent Facebook oldalán.  - Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Új víztornyot kapott Mindszent + FOTÓ + VIDEÓ!

Szabó Viktor

Újra jár a komp Mindszent és Baks között

Szabó Viktor

Mindszenti tolvajt fogtak a rendőrök

Szabó Viktor

Mindszent első babáját köszöntötték

Szabó Viktor

Lezárult a nevezés: a mindszenti Ugari Panna is utazik a világbajnokságra

Szabó Viktor

Mindszent vezetése továbbra is elkötelezett az útjavítások iránt

Szabó Viktor

Rekordméretű halat fogtak Mindszentnél

Szabó Viktor

Óriási blama Gyurcsányék mindszenti gyűjtése

Szabó Viktor

Jól halad a mindszenti víztorony építése

Szabó Viktor

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább