Mindszent

Mindszent bekeményít: durva bírságra számíthatnak a felelőtlen állattartók

180 ezer forintos büntetést kapott és eltiltották az állattartástól azt a mindszenti személyt, aki 3 nagytestű kutyáját hagyta az utcán kóborolni.

Mindszent Város Önkormányzata bejelentéssel élt a szakhatóságoknál annak kapcsán, hogy Mindszenten három nagytestű, alultáplált kutya rendszeresen a településünk utcáin csatangol. Az ebek a gazdájuk gondatlansága miatt rendszeresen megszöktek, és félelmet keltettek a lakosságban. Önkormányzatunk kötelezése és rendőri felszólítása, valamint helyszíni bírság kiszabása ellenére az állattartó mindszenti lakos nem akadályozta meg a kutyák szökését, valamint szakszerű ellátásukról nem gondoskodott – írják a település közösségi oldalán.

A Csongrád-Csanád Vármegyei Kormányhivatal Hódmezővásárhelyi Járási Hivatala a kutyák felelőtlen „gazdáját” első fokon 180.000 forintra büntette, valamint 8 évre eltiltotta a kedvtelésből történő állattartástól.  

„Önkormányzatunk a jövőben is mindent megtesz annak érdekében, hogy a házikedvencekkel a megfelelő módon bánjanak a lakosok, és a kóbor négylábúak ne okozzanak problémát a közterületeinken. A Mindszenti Ebrendészeti Telep fejlesztésén folyamatosan dolgozunk, a felelőtlen állattartók ellen pedig jogilag is fellépünk!” – fogalmaznak Mindszent Facebook oldalán.  



- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Mindszent fideszes polgármesterjelöltje: Tudjuk biztonságban a gyermekeinket! + VIDEÓ!

Szabó Viktor

Áramszünet lesz Mindszenten

Szabó Viktor

Mindszenten elsőként Pálinkóné Szedlák Renáta, a Fidesz jelöltje, és csapata gyűjtötte össze a szükséges aláírásokat

Szabó Viktor

Mindszenten is nagyot mentek a békepárti jobboldal jelöltjei

Szabó Viktor

Saját elvtársait is szégyelli Gyurcsány mindszenti embere

Szabó Viktor

A mindszenti Ugrai Panna Európa-bajnoki kerettag! 

Szabó Viktor

A mindszenti emberek segítenek, a baloldal gyűlöletet kelt

Szabó Viktor

A mindszenti Ugrai Panna magyar bajnoki bronzéremmel nyitott az OB-n

Szabó Viktor

Mindszentre érkezik a Csík zenekar

Szabó Viktor