Szentes

Már a baloldali képviselők gyomrát is megfeküdte a vagyonfelélés mértéke

Megbomlott a baloldali egység Szentesen, a jelek szerint saját képviselői is Szabó ellen fordultak, ezért a polgármester a testületi-ülés elején levette napirendről az eredetileg zárt ülésen tárgyalandó önkormányzati lakáseladásokat.

Tovább gyűrűzik a lakás-botrány Szentesen, már a „frakciófegyelem” sincs érvényben a baloldali képviselők között. Mint tegnapi cikkünkben megírtuk, újabb önkormányzati lakások eladását tervezték megszavazni a csütörtöki testületi-ülésen. A vagyonfelélést továbbra is folytatná Szabó Zoltán Ferenc, annak ellenére, hogy a Délmagyarnak év elején azt nyilatkozta, hogy Szentes városának teljesen stabil gazdálkodása van, évtizedek óta nem volt ilyen erőteljes és jól sikerült gazdasági évünk.”

Jogosan merül fel a kérdés, ha Szentes anyagi helyzete ilyen kiváló állapotban van, mi indokolja a közvagyon felélését? Szemet vetettek a haverok az ingatlanokra? Még sem áll olyan biztos lábakon a város? Esetleg valami mutyi van a háttérben? Ezekre a kérdésekre nem tudunk választ adni, ugyanis az évek óta tartó önkormányzati lakáseladásokat zárt ajtók mögött intézik az érintettek, a közvagyonból kizárják a köz-t.

A városvezetés ez alkalommal meghátrált, Szabó Zoltán Ferenc polgármester az ülés elején levette napirendről a vagyonfelélésre irányuló előterjesztéseket. Három lakás megmenekült csütörtökön, a kérdés már csak az, hogy vajon milyen okosságot találnak ki a jövőben, hogy szépen, csendben mégis aláírásra kerülhessenek azok a bizonyos papírok?!



- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Szentesen és Csongrádon is ma kezdődik a május-júniusi érettségi vizsgaidőszak

Szabó Viktor

Bozó Zoltán: a választás tétje, hogy lesz-e valós gazdaságpolitika Szentesen

Szabó Viktor

Városnapokból baloldali kampányrendezvény a szentesiek forintjaiból

Szabó Viktor

Olvasói levél: Lampionos felvonulás fényes nappal

Szabó Viktor

A holdbeli csónakost mutatja be a Békéscsabai Jókai Színház

Szabó Viktor

Szentest a katasztrófavédelem mentheti meg a csípős helyzettől

Szabó Viktor

Ezen a hétvégén sem pihentek a szentesi táncosok

Szabó Viktor

CS3.HU EXKLUZÍV: Megkérdeztük Farkas Sándort a szentesi gyilkosságról

Szabó Viktor

HIVATALOS: Azonosították a szentesi gyilkosság elkövetésével gyanúsítható személyt!

Szabó Viktor