Szentes

Már a baloldali képviselők gyomrát is megfeküdte a vagyonfelélés mértéke

Megbomlott a baloldali egység Szentesen, a jelek szerint saját képviselői is Szabó ellen fordultak, ezért a polgármester a testületi-ülés elején levette napirendről az eredetileg zárt ülésen tárgyalandó önkormányzati lakáseladásokat.

Tovább gyűrűzik a lakás-botrány Szentesen, már a „frakciófegyelem” sincs érvényben a baloldali képviselők között. Mint tegnapi cikkünkben megírtuk, újabb önkormányzati lakások eladását tervezték megszavazni a csütörtöki testületi-ülésen. A vagyonfelélést továbbra is folytatná Szabó Zoltán Ferenc, annak ellenére, hogy a Délmagyarnak év elején azt nyilatkozta, hogy Szentes városának teljesen stabil gazdálkodása van, évtizedek óta nem volt ilyen erőteljes és jól sikerült gazdasági évünk.”

Jogosan merül fel a kérdés, ha Szentes anyagi helyzete ilyen kiváló állapotban van, mi indokolja a közvagyon felélését? Szemet vetettek a haverok az ingatlanokra? Még sem áll olyan biztos lábakon a város? Esetleg valami mutyi van a háttérben? Ezekre a kérdésekre nem tudunk választ adni, ugyanis az évek óta tartó önkormányzati lakáseladásokat zárt ajtók mögött intézik az érintettek, a közvagyonból kizárják a köz-t.

A városvezetés ez alkalommal meghátrált, Szabó Zoltán Ferenc polgármester az ülés elején levette napirendről a vagyonfelélésre irányuló előterjesztéseket. Három lakás megmenekült csütörtökön, a kérdés már csak az, hogy vajon milyen okosságot találnak ki a jövőben, hogy szépen, csendben mégis aláírásra kerülhessenek azok a bizonyos papírok?!- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

A polgárőröknek (is) köszönhetően probléma mentesen űzték el a telet Szentesen

Szabó Viktor

Lövések hangja zavarhatja meg a szentesi csöndet

Szabó Viktor

Ápolót keresnek a szentesi kórház belgyógyászati szakrendelésére!

Szabó Viktor

Készenléti rendőrök oltottak el egy égő autót Szentesnél

Szabó Viktor

Szentes és Csongrád környékén is razziázik a rendőrség

Szabó Viktor

Két diák jutott a vármegyei döntőbe a Boros Kazinczy-versenyén

Szabó Viktor

Visit Szentes – közpénzen “visít” Szabó Zoltán Ferenc kampánya

Szabó Viktor

Szabóék döntöttek: mintegy 360 milliótól fosztják meg a szentesieket

Szabó Viktor

A városvezetés nem bízik a szentesiekben? Másnak adnák a helyiek támogatását!

Szabó Viktor

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább