Szentes

Új csirkevágóhíd épülhet Szentesen

Ha minden jól megy, jövőre megtörténnek az első kapavágások annak az új csirkevágóhíd kapcsán, amik új munkahelyeket teremtenek a szentesieknek.

Éder Tamás, a Bonafarm Zrt. vállalati kapcsolatok és kommunikációs igazgatója adott interjút az Agrárszektornak, amiben kitért arra, hogy a szentesi Hungerit Zrt.-ben nagy fejlesztésen dolgoznak. A szentesi üzemben az alapanyag-termelés mellett csirke- és kacsavágással foglalkoznak, valamint elsősorban frisshús- és panírozott termékeket készítenek Valdor márkanév alatt.

„Szentesen, a Hungeritnél szeretnénk egy új csirkevágóhidat létrehozni a következő években, és ha minden jól megy, jövőre megtörténnek az első kapavágások” – jelentette be Éder Tamás.

A csaknem kétezer dolgozót foglalkoztató cég az elmúlt években már több milliárd forintos beruházásokat hajtott végre Szentesen. Ezekről bővebben ITT OLVASHAT.


- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Hazai pályán nevettet ma Kőhalmi Zoltán

Szabó Viktor

20 évesen lopott pénzt egy szentesi ingatlanból, lekapcsolták a zsaruk

Szabó Viktor

Gyász: Elhunyt a szentesi születésű Bajomi Nagy György színművész

Szabó Viktor

Megújul a szentesi Péter Pál polgárház kertje

Szabó Viktor

Húzós és eredményes hétvégét zártak a szentesi úszók

Szabó Viktor

Új helyre kerül a NAV szentesi ügyfélszolgálata

Szabó Viktor

A szentesi katonáknak (is) köszönhetjük az Ország Karácsonyfáját

Szabó Viktor

Elhunyt a szentesi vízilabda-ikon

Szabó Viktor

Végleg összeveszhetett a szentesi baloldal

Szabó Viktor

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább