Sándorfalva

Átadták a sándorfalvi szupermenzát

Szupermenzának, így, egybeírva hívják a HunGast csoport által 30 millió forintból felújított iskolai étkezőt. Már a név is jelzi, ez már nem az a fajta iskolai menza, ahol a mostani szülők gyerekkorukban ebédjeiket fogyasztották.

Október 11-én, délután 3 órakor vágta át az Szupermenza bejáratánál az avató szalagot Gajdosné Pataki Zsuzsanna, Sándorfalva polgármestere, Czibuláné Arany Szabó Ágnes, a Pallavicini Sándor Általános Iskola igazgatója és Enyedi Csaba, a Hungast Cégcsoport kommunikációs igazgatója. Arról, hogy a 30 millió forintos fejlesztés miért is igazán örömteli Sándorfalvának és mik a különlegességei a Szupermenzának, az átadón elhangzott beszédekből értesülhettünk.

Gajdosné Pataki Zsuzsanna említette meg beszédében, hogy a Hungast tulajdonosa, György Tamás is sándorfalvi kötődésű, hiszen ő maga is abban az iskolában tanult kisgyerek korában, aminek most a menzáját felújították.

Azt, hogy a projektnek mik is voltak a kiindulási pontjai, már a cég kommunikációs igazgatójától, Enyedi Csabától tudhattuk meg.

„A Szupermenza projektjét a Hungast cégcsoport 2015 óta alkalmazza közép- és hosszú távú stratégiájaként. Az volt a tervünk, hogy vonzóbbá tegyük a gyerekek számára az egészséges és változatos ételek íz élménye mellett az étkezési környezetüket, valamint a konyhatechnológiát is fejlesszük korszerű eszközökkel is. Olyan közeget alakítottunk ki ezekkel a beruházásokkal, ami nem csak nagyon trendi, de a diákok és a tanáraik, nevelőik számára is frissebb, üdébb, modernebb és színesebb is” – mesélte Enyedi Csaba.

A Szupermenza átalakulása nem titkoltan edukációs célú is. A falakat olyan poszterek borítják, amelyekről a vitaminokról, nyomelemekről és azon ételekről tanulhatunk, amelyek azokat tartalmazzák, de ezen kívül a vitaminok és zöldségek mindenhonnan, még a bútorok színvilágából is, visszaköszönnek ránk a menzán, ahogyan természetesen a felkínált ételekben is.

Az étkezőn kívül a konyhatechnológiát is fejlesztették, ahol modern, könnyen kezelhető és könnyen tisztítható gépekkel az ételek készítése kényelmessé, gyorssá és professzionálissá válik a magasabban megőrizhető beltartalmi értékek mellett.

Minőségi, friss hazai ételeken keresztül, valamint a megfelelő kommunikációval gyermekeink is egészségesebben és változatosabban étkezhetnek a jövőben.



- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Újabb felújított kerékpárút szakaszt adtak át Sándorfalván

Szabó Viktor

Lángolt a nádas Sándorfalván

Szabó Viktor

Új üzletközpont épül Sándorfalván

Szabó Viktor

Csongrád, Sándorfalva és Szegvár iskolái is büszkén távozhattak a szegedi LEGO-versenyről

Szabó Viktor

Figyelem, robbantanak Sándorfalva térségében!

Szabó Viktor

Újabb kiállítást nyílt a sándorfalvi Galéria Medicinában, amelyen ezúttal is komoly témát boncolgatnak a festmények

Szabó Viktor

Aláírásokkal került közelebb Sándorfalva a felújított kerékpárúthoz

Szabó Viktor

Példamutatásból jeles: Sándorfalva is segíti a rendőrök munkáját

Szabó Viktor

Robbanások Sándorfalva térségében!

Szabó Viktor