Mindszent

Mindszenti tehetség hozta el az első helyet a vásárhelyi versillusztrációs versenyről

A Szeretem Vásárhelyt Egyesület versillusztrációs pályázatot hirdetett, melyen egy mindszenti diák, Zsótér Patrik a legjobbnak bizonyult.

Hatalmas volt az érdeklődés a Kányádi Sándor író köré épült „versenyre”, közel kétszáz munka érkezett be, amelyből százötvenet állítottak ki – számolt be a Promenad24.

A Szeretem Vásárhelyt Egyesület az általános- és középiskolás diákoktól várta az illusztrációkat, melyeknek az erdélyi költő, Kányádi Sándorhoz kellett kapcsolódniuk. Semmiféle megkötés nem volt a technikát illetően sem, azt szerették volna, ha teljesen szabadon munkálkodnak a gyerekek, ugyanakkor a zsűri tagjai jobban „kedvelték” azokat a műveket, amelyek elrugaszkodtak az illusztrációtól és szabadabban használták a fantáziát.

A díjazottak között volt a mindszenti Zsótér Patrik is, aki az Alföldi ASzC Gregus Máté Mezőgazdasági Technikum és Szakképző Iskola tanulója. Patrik az első helyezést szerezte meg a versenyen, amihez szívből gratulálunk!


- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Ingyenes lakossági LED-csereprogram indult Mindszenten

Szabó Viktor

Ugrai Panna lett a legeredményesebb versenyző, irány az Európa-bajnokság!

Szabó Viktor

Mindszenten nem lesz adóemelés 2024-ben

Szabó Viktor

A világ legjobbjaival versenyez Ugrai Panna a hétvégén

Szabó Viktor

Súlyos baleset történt Szegvár és Mindszent között – mentőhelikopter is érkezett!

Szabó Viktor

Alpolgármesteri fogadóóra lesz Mindszenten

Szabó Viktor

Game over! Felrobbantották a mindszenti víztornyot + VIDEÓ!

Szabó Viktor

A szépkorúakat köszöntötték Mindszenten

Szabó Viktor

Világkupán versenyez a mindszenti Ugrai Panna

Szabó Viktor

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább