Szentes

Olvasóink: Mi ez az igénytelenség Szentesen?

Derékig erő, táblát eltakaró gaz, elszáradt, veszélyes fák, és járhatatlan járdák. Többek között ezekre panaszkodnak olvasóink, miközben azt a kérdést teszik fel, hogyan jutott idáig Szentes?!

Nem is olyan régen írtunk arról, hogy Szentest ellepi a gaz. Cikkünk megjelenése után olvasóink elárasztottak minket fotókkal, levelekkel, amikben azt boncolgatják, hogy mi okozza a város igénytelenségét. „Elindultunk lefelé a lejtőn, de remélem még időben észbe kapnak azok, akiknek dolga lenne ezt a mocskot felszámolni!” – írja például Ákos.

A csatolt fotókon pedig jól látszik, hogy nem a levegőbe beszélnek a lakosok. A Széchenyi-ligetben vastag, elkorhadt rönkök hevernek a parkban. Ott, ahol naponta többen is sportolnak, sétálnak. Csak a szerencsének köszönhető, hogy az ágak nem valaki fejére estek. Erre azonban továbbra is meg van az esély, ugyanis több olyan fa is található a Ligetben, ami egyértelműen beteg és/vagy teljesen kiszáradt már.

Kisérből is kaptunk képeket, melyek az ottani állapotokról tesznek tanúbizonyságot. A gaztól alig látni a STOP táblát, a helyi kút szinte ki sem látszik az elburjánzott aljnövényzettől, az összegyűjtött zöld hulladék pedig ott rothad az utcán.

Olvasóink reményüket fejezik ki, hogy a nyilvánosság hatására végre intézkedik az önkormányzat, és elkezdik rendbe tenni a települést.

Ha TE is láttál valami érdekeset, bosszantót, király dolgot, szépet, írd meg nekünk a szerkesztoseg@cs3.hu-ra, vagy Facebook üzenetben!


- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Bozó Zoltán megelőzte Szabó Zoltánt

Szabó Viktor

Ismét közpénzből kampányolnak Szabó Zoltánék

Szabó Viktor

Bozó Zoltán is reagált az aljas lejáratókampányra

Szabó Viktor

Tudjon meg többet a férfi-női konfliktusok kezeléséről!

Szabó Viktor

Sok sikert szentesi, csongrádi és környékbeli diákok!

Szabó Viktor

BREAKING! Megtalálták a szentesi gyilkosság elkövetőjét!

Szabó Viktor

Szabó Zoltánék megkezdték lejáratókampányukat

Szabó Viktor

Szentesen és Csongrádon is ma kezdődik a május-júniusi érettségi vizsgaidőszak

Szabó Viktor

Bozó Zoltán: a választás tétje, hogy lesz-e valós gazdaságpolitika Szentesen

Szabó Viktor